Horoskop for Jomfru

23. aug - 22. sep

Månedshoroskop, december 2018

I det december måned starter, kan du opdage, at der er noget arbejde du skal se på igen, eller en kommunikationssituation som skal løses. Det er en tid hvor du vender tilbage for, at afslutte noget der har en aura af hemmelighed eller fortrolighed. Det kunne have noget, at gøre med søskende som tager på en lang rejse, og har brug for din vejledning.

Omkring december d.13 vender din fokus tilbage til hjemmet og familiesager, hvor der sker en forfærdelig masse. Fra dit synspunkt kan det være svært, at forhandle forandringer i familiedynamikken, måske fordi nogle af de folk du omgås ikke er troværdige. Folk lover ting de ikke holder, og de lader til, at være ligeglade oveni. I hjemmet er der en atmosfære af overflod og drømme om fremtiden. Det er vigtigt, at du ikke tilføjer brænde til bålet og opmuntrer til for meget drømmeri. Hvis folk håber for meget, bliver de sandsynligvis skuffet.

Juleugen kommer til, at være ideel for, at kultivere forhold med både venner og bøn. Det lader til, at dig og en partner har et stærkt bånd, og skaber et miljø af sjov og fest. Champagne er ikke en mangelvare.

Dagens Horoskop