Horoskop for Jomfru

23. aug - 22. sep

Månedshoroskop, februar 2019

Februar begynder med virkelig positive tendenser i din dagligdag, både på arbejdet og i hjemmet. Enighed bliver nemt nået med partnere og kollegaer, og solidaritet så vel som holdånd fører til trivsel i gruppearbejde. Vigtige forbindelser bliver skabt og dit budskab kommer ud til dem, som virkelig har betydning, hvilket giver generel succes. Det er en ganske intens periode, men du nyder spænding og uforudsigeligheden.

Tingene forandrer omkring d.10, og en vigtig to-måned lang periode begynder, som påvirker forhold. Det er en tid, hvor du giver dig fuldt ud for andre folk, på grund af dine idealer, og hvad du tror, de gerne vil have. Du kan blive forført af en større drøm, men med mindre du holder dig jordnær, kan der være skuffelse. Desto større løftet er, desto mindre holder folk det. Familie og partnere har store forhåbninger, og selvom det er i orden at have en fremtidsvision, er det ikke godt at lægge alle dine æg i én kurv.

Fuldmånen i dit tegn d. 19 Februar gør dig klar over de praktiske muligheder, som der er, hvis du planlægger effektivt, og arbejder med kreative partnere, som har et praktisk og pragmatisk syn på, hvordan man opnår sine mål

Dagens Horoskop