Horoskop for Jomfru

23. aug - 22. sep

Månedshoroskop, maj 2019

Maj starter godt ud. Det er et tidspunkt, hvor du er i øjenhøjde med partnere og familien, og hvor ærlige diskussioner rydder luften. Finansielle muligheder og økonomisk succes kan være på dagsordenen, og afmålte risici kan betale sig når det kommer til problemer i hjemmet.

Henover månedens anden uge er der større udviklinger. Det er et tidspunkt, hvor du kan realisere en drøm, som du har haft i et år, forbundet med udvidelse af dine horisonter igennem studier eller rejser. Der er en ny åbenhed forbundet med ukonventionelle interesser, såsom astrologi, og det kan føles som om dine spirituelle antenner er sensitive og klar til at modtage inspiration og instruktion. Dette melder om en spændende periode på flere år, hvor du deler inspirerede ideer med folk fra alle livets hjørner, og fra nær og fjern.

Det er en intens måned og de sidste ti dag af maj er karakteriseret af intense og interessante udviklinger professionelt, i det du har brug for at arbejde på og udvide dit sociale netværk. På grund af din ekspertise kan du tage over for andre menneske, som hellere vil følge i dine fodspor, i stedet for selv at føre an.

Dagens Horoskop