Horoskop for Jomfru

23. aug - 22. sep

Månedshoroskop, april 2018

Over hele april, star dit tegns hersker Merkur i Mars og dit ottende sol-hus, hvilket indikerer en periode defineret af betydeligt følelsesmæssigt pres. Umiddelbart er Merkur retrograd, hvilket betyder at der er uafsluttede sager fra tidligere hvilket kommer til at kræve utrættelig indsats og opmærksomhed. Det her er forbundet med følelsesmæssige eller finansiel afhængighed, for eksempel gæld eller et problem i et privat forhold.

Der er flere områder hvor presset forøges. Børn kan være et område, og hvis det rigtigt, kan du forvente nogle strenge krav. Du bliver bare nød til at snakke og udhamre nogle aftaler, men forvent ikke fleksibilitet. Der kan også være nogle problemer med ulovlige forhold, og hvis det er sagen, er der ikke nogen nem vej ud, men det er også et godt tidspunkt at betale løsesummen og komme væk. Kreative udfordringer kan også være et problem, og det kan være i forbindelse med at overkomme en mangel på selvtillid. Desto mere du mestre detaljerne, desto bedre.

Et vendepunkt kommer til dig i den sidste del af april, i det nye horisonter begynder at åbne op. Det baner vejen for endnu større ændringer nogle uger senere, når en ny æra starter meget større fokus på en spændende fremtid, og mindre fokus på sikkerheds problemer, som kan være svære at kontrollere.

Dagens Horoskop