Horoskop for Fisk

19. feb - 19. mar

Månedshoroskop, maj 2019

Maj starter interessant ud, i det ny nysgerrighed blomstrer og du møder folk med spændende ideer omkring fremtiden. Nye mennesker dukker op i nabolaget, og der kan være nye interessante ting, som du gerne vil studere. Du kan være fascineret af videnskabelige, teknologiske eller ukonventionelle emner, og fascinationen kan strække sig over mange år. Det er en vidunderlig periode for at dele dine ideer med dynamiske folk og at udvide dit netværk.

Ligeledes ændrer vaner sig og der kan være langdistance rejser. Tidlig maj tyder på en masse rejse forbundet med din karriere, og der er muligheder for at tjene flere penge igennem netværksrelateret initiativer. Tidlig maj er også en periode, hvor du kan blive nødt til at acceptere at nogle økonomiske projekter ikke fungerer.

Den anden halvdel af måneden er ideel for at nyde livet, og særligt omkring romantik, børn og kreativitet. Det er en periode for at prøve noget anderledes og rejse til steder uden for din normale interessesfære. Der er intens aktivitet i din familie i denne periode, og partnere kan have travlt med at påtage sig nye roller, som de er enormt gode til.

Dagens Horoskop