Horoskop for Fisk

19. feb - 19. mar

Månedshoroskop, december 2018

Perioden inden jul er fyldt med positive udviklinger, i dit professionelle liv og det kan føles som om, at du er på toppen. Folk er ivrige, måske overivrige efter, at hjælpe dig og gøre tingene på din måde, og der er en følelse af, at det er dig, som trækker i alle tovene.

Du skal være på vagt mod hovmod, eller over for høje forventninger eller urealistiske drømme. Det siges ofte, at Fiskene er drømmere, men nogle kan være hårdtarbejdende og pragmatiske. Til gengæld kan Fiske-typer falde i en fælde af, at have for høje forhåbninger, når det kommer til professionelle forhåbninger. Sager bliver forvirret af, at folk som har gode intentioner, men som misforstår dine signaler, eller som går ud af en tangent. For at undgå problemer skal du overveje tingene nøjsomt, og dobbelt-undersøge alt hvad folk fortæller dig.

Julen bringer en social periode, selvom meget af den sociale aktivitet er karakteriseret af pligt og formalitet. Det forventes, at du lever op til sociale ansvar, særligt hvis du har børn, og når du gør, vil du finde det meget belønnende. Dette år er julen magisk, og hvis den ikke er magisk nok, kan lidt champagne hjælpe på det.

Dagens Horoskop