Horoskop for Fisk

19. feb - 19. mar

Månedshoroskop, februar 2019

De første par dage af Februar medfører masser af spænding i dit professionelle liv, og du kan opdage at en elsket bekendt, tager en vigtig mulighed for at komme videre. Det kunne være en tid hvor modige finansielle initiativer bliver belønnet på grund af deres originalitet. I disse tidlige dage af måneden, er partnerskaber magiske, enighed bliver hurtigt nået, og alle er forhåbningsfulde.

Der er ingen tvivl om, at der er en større fokus på dine professionelle forhåbninger i 2019, og du kan nå toppen på mange måder. Hvis dine forhåbninger blev sammenlignet med en varmluftsballon, er der huller hvor luften siver ud, og høje forhåbninger bliver nemt sprængt. Det kan være forbundet med partnere eller familiemedlemmer, som er mere afhængige af dig, end du er af dem, men som du gerne vil hjælpe med deres ideer. Dette kan føre dig på afveje. Du skal filtrere alt hvad du hører, og alt hvad du gerne vil høre, omhyggeligt for at finde det praktiske og det urealistiske.

Hvis du på denne måde kan skille skidt fra kanel, og være skeptisk selv over for din egen entusiasme, vil du blomstre. Det er godt at lytte til venner med erfaring, selv hvis du føler at deres ideer vil sænke dig.

Dagens Horoskop