Horoskop for Fisk

19. feb - 19. mar

Månedshoroskop, april 2018

I størstedelen af april er der en stærk fokus på sociale forhold og magtkampe der foregår i grupper og organisationer som du er en del af. Du kan tænke at med sådanne ’venner’, har du ikke brug for fjender. Du møder folk som flagrer deres autoritet og spiller hård, særligt hvis penge er involveret.

På en måde har du ikke noget mod lidt magtkamp lige nu, det føles ægte og autentisk, og du er ikke tiltrukket af svage mennesker som ikke er modige omkring deres overbevisninger. Faktisk kan de mennesker du beundrer læne sig mod dig for moralsk og intellektuel støtte, og du er villig til at give den. Det her er en tid til at genovervejer overbevisninger og modificerer din livsfilosofi, og tilegne dig idealer som ikke alle føler sig komfortable med.

Penge er den vigtige slagmark denne måned, og måske oplever en partner betydelige besværligheder på grund af visse autoriteter. Måske føler du at hvis de selv rodede sig ud i problemer, er det deres eget ansvar at rode sig ud af dem, i det mindste kan du måske ikke være særligt motiveret til at give støtte lige nu. Radikale ændringer i den sidste del af a pril ændrer hele perspektivet.

Dagens Horoskop