Horoskop for Fisk

19. feb - 19. mar

Månedshoroskop, januar 2020

2020 bliver et år hvor dit sociale liv, politiske begivenheder, og gruppe tilknytninger bliver af allerstørste vigtighed. Tingene starter godt lige efter nytår og det er et udmærket tidspunkt til at skabe nye venskaber eller endda nye partnerskaber. En velkommen allieret vil bane vejen for sociale præsentationer og gruppe begivenheder.

Omkring måneformørkelsen den 10. januar er der en vigtig udvikling som kan have indflydelse på dem du elsker, børn eller særlige venner, som kan involvere udfordrende beslutninger. Det kan også have forbindelse til børn som ikke er dine egne. Det kunne være at nogen du har et tæt bånd til er nødt til at lade sig involvere i en form for magtspil som har indflydelse på gruppen, og du kan lære en masse af dette, fordi senere på året vil du blive tvunget ind i alliancer med grupper, hvis brug af magt kan være ret tvivlsom.

I midten af januar vil planeten for kærlighed og tiltrækning, Venus, gå ind i dit tegn, og dette kunne varsle en blåøjet periode som vækker store idealer omkring kærlighed og venlighed i dig. Dette bringer det bedste frem i din natur, men i slutningen af januar kan det bringe skuffelser, når andre mennesker ikke lever op til dine idealer. Sørg for at holde fødderne solidt plantet på jorden og hold dine forventninger realistiske.

Dagens Horoskop