Tesla vil redde verden

Teslas seneste opfindelse er ikke en elbil, men et batteri, til dit hjem, der gør, at du kan slippe for nogensinde at få en elregning igen, og få gratis energi til din elbil...

Teslas seneste opfindelse er ikke en elbil, men et batteri, til dit hjem, der gør, at du kan slippe for nogensinde at få en elregning igen, og få gratis energi til din elbil...
BILER: Elon Musk har givet os mange ting, først og fremmest Tesla, og dermed den eneste elbil, vi rent faktisk kunne se os selv bag rattet i. Men Musk er kun lige begyndt. Næste trin er at placere batterier i dit hjem, som oplagrer solenergi. Lyder det som en lidt spøjs idé? Det er det ikke, det giver god mening. Rigtig god mening, faktisk.
Tesla Powerwall er et batteri, du monterer på væggen i bryggerset eller garagen. Du kan bruge det til at oplade din elbil eller til at levere strøm i hjemmet. Faktisk kan du koble op til 10 af batteripakkerne sammen. Hvad betyder det? Jo, det betyder at du kan bede DONG eller hvem det nu er, der leverer din energi, til at stikke deres forbindelse et vist sted.Læs også Er det her de nye værter på TopGear?En undersøgelse viste, at det kun var 16 procent af din elregning, som rent faktisk var strøm. Resten er skatter og afgifter, så dem vil du kunne sige farvel til ved samme lejlighed. Dine solceller på taget laver strøm om dagen, som du så kan bruge om aftenen og natten. Og strømafbrydelse? Det vil du så heller aldrig opleve, fordi Powerwall tager over.Der findes to varianter, en på 7kW og en på 10 kW, samt Powerpack for industrielt brug. 7kW koster 3.000 dollar og 10 kW koster 3.500 dollar. Men det, som Tesla har givet os, er først og fremmest en løsning, hvor du ikke kun gør noget for miljøet, men også for dig selv, når du får gratis strøm.Læs også Peugeot viser vanvittig 308 R med 500 hk!Hvorfor er der ikke nogen, som har fundet på det her før? Det er, ifølge Elon Musk, fordi de eksisterende batterier ”sutter røv”, som han siger det. De er dyre, upålidelige og dårlige. Med Powerwall begynder en elbil for alvor at give mening, fordi du får gratis brændstof. Eller hvad med at lade elvarmen være på konstant i sommerhuset? Brug 20 minutter på at se Elon Musk forklare, hvordan Tesla Powerwall fungerer i videoen øverst. Vi lover dig, at det er tiden værd...Læs alle BilEkspressen og Top Gear magasiner fra 2014 til dags dato på din iPad eller tablet nu. Prøv vores Online eller Premium abonnement, første måned gratis uden binding, og få adgang til samtlige magasiner inklusiv Frosts Porche bog og Tom Kristensens bog om Le Mans. Det hele ligger klar til dig i det store bilunivers her.

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.