Buffet ud af huset er blevet populære blandt danskerne

Buffet ud af huset er blevet populære blandt danskerne

Sponsoreret indhold

Skal du holde fest eller gider du bare ikke at stå for maden til den næste hyggeaften med vennerne? Der er mange grunde til at man vælger at gå med buffeten der leveres ud af huset og der er virkelig heller ikke noget at sige til det, når man ser på de mange fordele der er forbundet med at vælge buffet ud af huset frem for at man selv skal stå med hele moletjavsen.

Buffet ud af huset er for både de store og små arrangementer

Buffet ud af huset er ikke kun egnet til de store fester men kan også sagtens være noget man benytter sig af, når man skal samles en flok venner til lidt hygge i de enkelte hjem. Corona-lockdown har betydet at vi har måtte se de glæder der har været ved at man ikke har kunne socialisere sig i de helt store grupper og derfor har mange også måtte finde ud af hvordan man kan samles i mindre grupper og stadig gøre det let, selv om at det hele måske skal foregå i hjemmet.

Med buffet ud af huset er det i sandhed blevet gjort let, selvom der dog ikke sørget for rengøringen dagen derpå, men der er sørget for en stor portion af alt det andet der skal ordnes når der kommer gæster. Det er både tidsbesparende og så sikrer du dig som vært, at du også kan delagtiggøre dig i hyggen uden at skulle bekymre dig om, om der er noget der brænder på i køkkenet.

Billige retter uden at gå på kompromis med kvalitet

I og med at buffet ud af huset er blevet så populært, så gør det også muligheden bedre, for at komme igennem dette valg med økonomien i behold. Det giver god mening for enhver at når der er større portioner der skal tilberedes og klargøres af den samme ret, så kan man lave nogle gode besparelser. Derfor finder du også langt bedre priser på buffet ud af huset i dag, end hvad du f.eks. kunne finde for bare 5 år siden.

Når du går efter det billige alternativ, så er det dog vigtigt at du ikke går på kompromis i forhold til den kvalitet du får leveret i form af din buffet. Det giver ingen mening at spendere bare 10 kroner på mad der hverken smager eller ser godt ud. Du bør derfor finde gode cateringsteder som f.eks. Madfolk, hvor du ved med sikkerhed at der gøres et stort nummer ud af gode råvarer og hvor de allerede har et ry for velsmagende mad der passer til prisen.

Find den rette cateringvirksomhed

Hvis vi bliver i boldgaden for dem med den bedste cateringvirksomhed, så er Madfolk desuden en rigtig god virksomhed at benytte sig af, også af den grund at der på deres hjemmeside er gjort tydeligt, hvad det er du får for dine penge. Samtidig er priserne transparente og de imødekommer budgetter der måske ikke helt rækker til de vildeste udskejelser. Der skal jo helst også være penge til drikkevarer og lignende når måltidet er indenbords.

Hos Madfolk starter du ud med, på forsiden af hjemmesiden, at se gode billeder hvor du nærmest kan smage de lækre retter der indgår i deres buffet. Maden er serveret på fade med passende tilbehør og så er der valgt retter som er efter det nordiske køkken. At maden er inspireret fra det nordiske køkken, rammer utrolig godt plet i forhold til at det er retter som de fleste vil knuselske at kunne indtage til en hyggelig middag.

Du behøver ikke at vælge den samme opstilling af buffeten som der er vist på billederne på hjemmesiden. Dette er helt op til dig hvorvidt du ønsker at lave et større bord med maden på fade og i skåle eller om du ønsker at portionsanrette maden. Der følger stadigvæk den lækre og spiselige pynt med til retterne uanset og er du en kreativ sjæl, kan det være at det netop er portionsanretninger der er lige efter din smag. Vil du til gengæld bare gerne slippe for så meget som muligt, så er det utroligt let at lave et bord til buffeten, hvor gæsterne selv kan tage hvad de lyster.

De mange fordele, der gør at buffet ud af huset er sådan en stor succes

Hvis vi skal vende tilbage til at finde forståelsen for at buffet ud af huset er blevet så populært hos danskerne, så skal vi komme nærmere ind på nogle af de mange fordele der er ved at vælge denne løsning på maden til arrangementet. Det handler bl.a. om tidsbesparelse, mindre knokkelarbejde, økonomisk besparelse og den gode kvalitet af den mad du vil servere. Vi kan tage udgangspunkt i eksemplet med julefrokosten derhjemme.

I forhold til en tidsbesparelse og minimalt med knokkelarbejde, så starter du allerede med at slippe for at lave indkøbslisterne for at huske at handle alle de råvarer du skal bruge, for det har dit cateringfirma helt styr på. Derudover sparer du tiden i forhold til at skulle ned og handle det hele ind og du undgår at skulle slæbe 10 tunge bæreposer med madvarer til huse.

Ikke nok med det så skal du ikke til at stå og svede over gryderne, men kan tage en slapper med benene oppe derhjemme imens dit cateringfirma laver maden til din fest. Har du ikke nogen specielle gastronomiske færdigheder på dit CV, så kan det her også være en sand fornøjelse for dine gæster at få mad der er lavet så det smager himmelsk. Sidst men ikke mindst så vil økonomien for en hel julefrokost spænde alle ben, hvis man selv skal tilberede de mange retter.