Drag billigt afsted på udlandsrejse

Drag billigt afsted på udlandsrejse

Sponsoreret indhold

En ferie behøves ikke nødvendigvis koste dyre domme og kræve en stor opsparing. Man kan nemlig komme afsted på ferie for forholdsvis billige penge. Dette kræver dog, at du er en smule villig til at gå på kompromis på nogle få parametre. Herunder giver vi dig nogle gode råd til den billige rejse.

Vælg en afbudsrejse

Hvis du er en smule fleksibel med din kalender, så kan du være heldig at finde en lang række af forskellige afbudsrejser til lave priser. Det handler dog om at være meget hurtig, når man taler om afbudsrejser. Du skal være villig til at kunne pakke kufferten nærmest med det samme.

Afbudsrejser varierer hele tiden, og du kan finde rejser til både Cuba, Grækenland, Egypten, Thailand og mange andre destinationer. Her er priserne skruet helt ned, og der er altså mulighed for at finde mange skønne rejser til billige penge. Ja hvem ved, måske kan du endda også fine en afbudsrejse til din drømmedestination?

Gode spareråd til rejsen

Der findes også en lang række af andre gode råd, som kan spare dig en masse penge på rejsen.

  • Lav din egen mad. Det kan være dyrt at skulle på restaurant hele tiden. Du kan spare en masse penge ved at tilberede dit eget måltid og købe nogle lækre råvarer på de lokale markeder. Det kan fx anbefales at lave sin egen morgenmad og frokost, og så tage ud at spise om aftenen.

  • Tag væk fra de mest turistet områder. Man kan spare mange penge, hvis man drager væk fra turistfælderne og ud mod de lokale. Her er maden som regel meget billigere, og endda også ofte af en højere kvalitet. Samtidig kan du også være så heldig at få noget traditionelt og lokalt mad, som du måske ikke lige finder andre steder. Generelt så er det en god tommefingeregel at gøre som de lokale gør – også handle ind hvor de handler ind.

  • Udforsk de gratis seværdigheder, som der med garanti er rundt omkring. Derudover kan det anbefales at tage rundt i byen på cykel i stedet for taxa, da det hurtigt kan blive en dyr post. På denne måde får du også set meget mere af byen – og ikke mindst en masse god motion. Hvis du skal længere væk end cyklen kan klare, så gør brug af offentlig transport. I mange storbyer kan du finde forholdsvis billige periodekort.