Er der noget, du gerne vil ændre ved dit udseende?

Er der noget, du gerne vil ændre ved dit udseende?

Sponsoreret indhold

Hvis der er noget, man er utilfreds med sig selv, så kan man altid overveje, om det generer en så meget, at man gerne vil ændre det. I dag er der utrolig mange ting, som man kan ændre ved sit udseende, og der er ikke noget i vejen med, at man korrigerer en smule på sig selv. Man bestemmer selv over sin egen krop og det, som man gør ved den. Her kan du læse lidt mere om, hvad der f.eks. er nogle, der vælger at få lavet.

Nye bryster

Der er mange kvinder, der vælger at lægge sig under kniven for at få lavet bryster. Det kan være, at man ønsker et brystløft efter at have født børn, hvor barmen ikke længere sidder det samme sted. Det kan også være, at du ønsker lidt mere fylde. I så fald kan en BFO (brystforstørrende operation) være det rette for dig. Det er alt sammen noget, som du kan få på Roskilde Privathospital. Det er meget vigtigt, at du sørger for at gå det rette sted hen, for der er desværre nogle steder, hvor folk ikke er kommet ud med gode resultater.

Til livs med rynkerne?

Det er ganske naturligt, at man med tiden begynder at få rynker. Det sker blandt andet, fordi vores kollagen produktion nedsættes, når vi bliver ældre, og så kan man også danne rynker, når man bevæger ansigtet. Der er flere ting, man kan gøre for at få en mere glat hud. Du kan f.eks. benytte dig af botox, eller du kan få fjernet noget af dine øverste øjenlåg, hvis du døjer med tunge øjenlåg.

En større numse?

Det hitter at have en stor numse, og det er også flot at have nogle former, man kan være stolt af. Det behøves faktisk slet ikke at være så svært, hvis man gerne vil have en større numse. Man kan nemlig få taget fedt fra andre steder på kroppen og sætte det om på numsen, så det er der, du får fylde. Så er det naturligvis en ekstra bonus, at du kan komme af med noget af dit andet fedt, der sidder rundt omkring der, hvor du måske ikke ønsker det.

Få reduceret fedtet på maven

Det kan også være, at du ikke drømmer om at være større nogle steder, men at du til gengæld gerne vil have mindre fedt på maven. Det er også noget, man kan få lavet på Roskilde Privathospital!