3 gode grunde til at lease dit nye tandlægeudstyr

3 gode grunde til at lease dit nye tandlægeudstyr

Sponsoreret indhold

Står din klinik og skal til at købe nyt udstyr? Så kan den rette løsning for dig måske være at lease tandlægeudstyr frem for at købe. Med aftaler, som strækker sig over flere år, kan du være helt fri for bekymringen om uforudsete regninger, da serviceeftersyn og udskiftning af reservedele, som regel er inkluderet. Fordi leasing heller ikke kræver den helt store udbetaling, slipper du helt for at belaste din likviditet. Det er et alternativ, som kan skabe ro i økonomien og maven for mange tandlæger.

1.     Arbejd med det nyeste udstyr

Alle tandlæger vil gerne tilbyde deres patienter det bedste. Men når priserne for nyt og moderne udstyr skyder i vejret, kan dette være svært at opnå. Tandlægeudstyr er dyrt, men der findes alternativer, hvis din klinik ikke er klar til at lægge den helt store udbetaling, men stadig ønsker det nyeste udstyr. Med en leasingaftale kan du til en fast, månedlige ydelse få fingre i de nyeste units, som kan hjælpe dig med at udføre dit arbejde bedre. Samtidig behøver du ikke bekymre dig om dyre ekstraregninger, hvis udstyret går i stykker, da aftaler kan omfatte reparationer af dette.

Med en leasingaftale om dit nye tandlægeudstyr vil du ikke kun kunne mærke en forskel, når du udfører dit arbejde med de nye maskiner. Du vil også kunne vide dig mere sikker på, hvad fremtidens omkostninger lyder på, da aftalens pris er fastlagt. En ro der er svær at matche, og som helt sikkert vil give dig overskud til at fokusere på de vigtige ting i klinikken – nemlig patienterne.

2.     Opnå en mere forudsigelig og tryg hverdag

Fordi en leasingaftale dækker alle omkostninger relateret til udstyret, du lejer, kender du dine udgifter så langt ud i fremtiden, som aftalen strækker sig. Det skaber en driftsikker hverdag, hvor hjælpen altid er nær, hvis uheldet er ude. Med en leasingaftale følger der nemlig hurtig reparation og tilsyn, når behovet opstår. Det betyder, at din klinik hurtigt kan vende tilbage til normalen, selv hvis et stykke udstyr går i stykker.

3.     Skræddersyede og fleksible aftaler som møder dine behov

Desuden kan en række af leasingaftalerne skræddersys din kliniks specifikke behov, og prisen vil derfor også være derefter. Det gælder både, når det kommer til typen af udstyr, serviceaftaler og andre forventninger din klinik måtte have til aftalen. Der er med andre ord en række af fordele ved at leje tandlægeudstyr, som du bør sætte dig ind i, inden du vælger, hvorvidt din klinik skal købe eller leje. I nogle tilfælde kan det give bedre mening og skabe større økonomisk tryghed med en lejeaftale, hvorfor alternativet ikke helt bør udelukkes fra start.