Find det perfekte cover til din iPhone 11

Find det perfekte cover til din iPhone 11

Sponsoreret indhold

Når du har anskaffet dig en iPhone er du sikkert allerede opmærksom på, at den skal beskyttes bedst muligt, fordi den for det første ikke er helt billig at anskaffe, men den koster til gengæld også meget at få lavet, hvis den skulle gå i stykker ved et tab eller lignende.

Beskyt din iPhone 11 med det perfekte cover

For at beskytte sin smartphone bedst muligt, rådes der til at man for det første får et panserglas på og derudover rådes der også til at bruge et cover. En iPhone 11 er smuk i sig selv, så nogle kan mene at det er ærgerligt at pakke selve telefonen væk med iPhone 11 covers, men du finder hurtigt ud af at det er det hele værd, med det samme du har oplevet det første uheld.

Er du typen der synes at det er ærgerligt at en iPhone ikke kan få lov til at vise designet frem pga. et cover, så vil det perfekte cover for dig helt sikkert være et transparent cover. Det er en rigtig smart løsning på at beskytte sin iPhone samtidig med at man gerne vil vise designet frem, for det gennemsigtige materiale er nærmest ikke bemærkelsesværdigt.

Saml alle dine kort med din smartphone med et wallet-cover

Har du til gengæld alt på din telefon og er du træt af altid at skulle huske den lille taske fordi du skal have kørekort, dankort mv. med på farten, så kan det være at du skal overveje at købe et af de smarte wallet-covers. De kan fås i netop den farve du ønsker og med sådan et cover kan du nøjes med at tage din mobil i hånden, når du skal ud ad døren.

Det kan for nogle godt virke voldsomt med et wallet-cover, for de er selvfølgelig det større end et almindeligt cover, men du lærer hurtigt at de fordele der følger med opvejer ulempen på størrelsen.