Indret et spændende børneværelse

Indret et spændende børneværelse

Sponsoreret indhold

Vi vil selvfølgelig gerne give vores kære små det bedste af det bedste, og hvis vi får muligheden for at give dem deres eget værelse, så vil vi også gå langt for at indrette det så børnene kun vil glæde sig til hver en stund de skal tilbringe derinde.

Legesager alle andre steder end på børneværelset

Et børneværelse der ikke fænger og virker spændende, kan let få sit eget liv, uden børn der gider at lege derinde. Du kan gøre nok så meget ud af at stille deres legesager ind på værelset hver aften når de er puttet. Hvis ikke værelset inviterer til leg, så vil de igen i morgen slæbe legesager ud i køkkenet eller stuen til dig.

Det er derfor vigtigt at man ikke undervurderer hvor vigtigt det er at et børneværelse bare spiller i dine børns øjne. Køb alt til børneværelset som du skal bruge online. Det er individuelt fra barn til barn, hvad de vil lege med, hvilke plakater de synes der er flotte osv., men du som forælder kender dit barn bedst og du ved derfor også, at det ikke nødvendigvis er legekammeratens værelse der skal efterlignes.

Klatrevæg eller tippi – dit barn kan guide dig

Selv om børn også kan være forskellige, så vil det generelt være et spændende værelse man får indrettet, hvis man vælger at tænke som sit barn. Du kan evt. inddrage dit barn i hvad der kunne stå i hjørnet. Måske skal der være en klatrevæg med en faldmåtte under, eller måske er det mere en tippi der vil sendes et drømmende blik efter.

Husk også at have i tankerne om dit barn skal sove i sin egen seng eller om værelset kun skal bruges som legeværelse det første stykke tid. Et legeværelse må gerne være fyldt med indtryk, hvor man ved et soveværelse helst skal kunne dæmpe for sanserne og falde til ro.