6 musthave håraccessoires til 2021

6 musthave håraccessoires til 2021

Sponsoreret indhold

Med et nyt år kommer nye trends, og på hårfronten sker der meget i 2021. Håraccessoires har de seneste år sneget sig tilbage på modescenen, og det kommer til at eksplodere i år. Vi har ikke haft de store muligheder for at vise vores nye og smukt stylede outfits sidste år, så nu tager moden revanche og går all-in på blandt andet accessoires.

Som med så meget andet mode er 2021’s håraccessoires stærkt inspireret af 1990’erne – især den sidste del af årtiet. Og vi kan ikke sige andet end, at det fungerer. Bare vent og se – du kommer til at kaste dig over de sprøde detaljer og fede opdateringer til tidligere trends.

Læs med og find ud af, hvilke styles du kommer til at se i håret på fashionistas verden over i år. Vi har samlet seks musthave accessoires, som du straks kan gå online og shoppe. Kig for eksempel det store udvalg af accessoires til håret på lemosch.com igennem. Her finder du moderne og trendy hårspænder, hårbøjler, scrunchies og meget mere i høj kvalitet, så du kan style dit outfit med det helt rigtige pynt til håret. Og LÉ MOSCH har fingeren på pulsen, så du kan være sikker på, at det altid er det nyeste nye, du finder i sortimentet.

1)     Hårbånd og hårbøjler

En af de tilbagevendte styles i 2021 er hårbånd og hårbøjler i alverdens afskygninger. Trenden med brede hårbøjler fortsætter, men nu ser vi også de tynde igen – og begge typer kan være i alt fra læder til skinnende satin. Især fine udsmykninger hitter, så kig efter broderier, perler, glimmer, pailletter eller et flettet look.

Brede hårbånd trender også i år, og det giver os et fantastisk flashback til de glade 90’ere. Så nu er hårbåndet ikke kun til sport og sporty typer, men en cool måde at pifte et outfit op.

2)     Perler

Perler er et hit i år, og det er lige meget, om de sidder på en scrunchie, en hårbøjle eller et spænde, og om de er små eller store. Det bedste er, at de fine perler passer til ethvert outfit, så du kan bruge dine håraccessoires til at give dit hverdagsoutfit et klassisk udtryk eller gøre weekendens festoutfit lidt mere cool og elegant på samme tid.

3)     Scrunchies

Scrunchies er kommet for at blive. Men i 2021 skal der ske noget mere med dem, så kig efter scrunchies med fine detaljer og ekstra bling – for eksempel flotte perledetaljer. Det helt store materiale til scrunchies er organza, der er et skylignende materiale, som varierer fra helt gennemsigtigt til uigennemsigtigt. Du kan få helt skinnende, enkle organza-scrunchies eller flotte detaljer som broderier og perler.

En anden modeopdatering til den klassiske scrunchie er tørklæder og sløjfer. Vælg en scrunchie med et tyndt tørklæde, så du får nogle fine ender, der titter frem fra din hestehale. Scrunchies med sløjfer er også flot, da de giver et ultrafeminint og elegant udtryk, og så giver det også et ekstra lille pift til dit outfit.

4)     Bøllehatte

Den famøse bøllehat. Et modepåfund fra 90’erne, som vi aldrig troede, vi skulle se igen. Men her er den, og der er ikke andet at gøre end at elske den. De kiksede bøllehatte, som mange husker fra dengang, er nemlig skiftet ud med stilede og cool modeller i denim, bomuld og bløde materialer i moderne farver og mønstre.

Den store bøllehat-trend i 2021 er pels. Vælg en fluffy, blød og pelset bøllehat i en hvilken som helst farve. Du kan gå efter autentisk dyreprint eller en elegant, stilren cremefarvet udgave – eller gå fuldt ud med trendy pastelfarver eller neutrale farver som sort eller grå.

5)     Hårspænder

Hårspænder er tilbage på hylderne – og de bliver større og større. Brug et enkelt stort hårspænde eller en masse små og mellemstore hårspænder på samme tid. Miks forskellige størrelser, farver og udsmykning, når du bruger mange på samme tid, så du får et fedt udtryk med masser af personlig stil. Her er perler også et hit, men sørg for at mikse med for eksempel gulddetaljer, rhinsten og lignende pyntedetaljer. Du kan også vælge et hårspænde med logo fra dit yndlingsbrand – det er også en trend, vi ikke har set i nogle år, men nu er den tilbage på de cool hårspænder.

6)     Hårklemmer

Store hårklemmer får lov at fortsætte ind i modeåret 2021, og små klemmer ser en renæssance. De fine klemmer med tænder, der kan holde alt hår inde og style alverdens frisurer, passer til enhver stil. I år skal de være mere elegante, så kig efter store hårklemmer med for eksempel guld- eller marmordetaljer. De små hårklemmer tager princippet ”more is more” til et nyt niveau, som vi kender det fra 90’ernes vilde frisurer, så gå efter mange små klemmer forrest i håret for at skabe mere tekstur i frisuren, eller spred dem rundt omkring i håret, som du ville med små hårspænder.