Traditionelle banklån har svært ved at konkurrere med nye digitale lån, der kan bryste sig med lynhurtig behandlingstid og hurtig udbetaling.
Annonce

Sådan finder du det perfekte online lån til en konkurrencedygtig pris

Traditionelle banklån har svært ved at konkurrere med nye digitale lån, der kan bryste sig med lynhurtig behandlingstid og hurtig udbetaling.

Et hurtigt overblik over låneudbyderne på det uafhængige sammenligningssite TjekLån viser en lang række mere eller mindre kendte onlinebanker nu tilbyder lån til danskerne. Fælles for alle disse låneudbydere er hurtig behandlingstid, hurtig udbetaling og intet krav om sikkerhed for lånet.

Online lån har især vundet frem i form af kviklånet, også kendt som sms-lån, mikrolån, hurtiglån eller blankolån. Du betaler typisk lidt ekstra i form af renter eller stiftelsesomkostninger, men til gengæld for denne højere pris vil du kunne få et hurtigt lån uden de store spørgsmål.

Du behøver ikke tænke på sikkerhed og undskyldninger

Selvom mange af de nye spillere indenfor udlånsbranchen har mindre kendte navne end bankverdenens velkendte gamle dinosaurer, så er den økonomiske sikkerhed alligevel i top. I Danmark er alle finansielle virksomheder nemlig under opsyn af den statslige myndighed Finanstilsynet, hvis opgave det er at sikre at der ikke bliver snydt med finansielle forretninger. Derfor kan du trygt optage et lån hos et ukendt selskab, velvidende at de lever op til Finanstilsynets kontrol.

Økonomiske sager er ofte et ømtåleligt emne, men med et online lån behøver du ikke redegøre for hvad pengene skal bruges på. Dette står i skarp kontrast til det gammeldags banklån, hvilket du ikke kan forvente godkendt uden et forhør omkring formålet med dit lån efterfulgt af flere dages papirarbejde.

Mens de fysiske bankfilialer lukker ned på stribe, så stiger antallet af nye online låneselskaber år for år. Denne udvikling forventes at fortsætte i samme retning de kommende år. Som noget specielt har TjekLån valgt at fokusere på de skarpeste lånetilbud på det danske lånemarked og præsenterer kun de bedste og billigste lån, så deres brugere ikke risikerer at ende med et af de dårligere lånetilbud.

Husk hovedet når du låner penge

Årsagerne til at have behov for et hurtigt lån kan være mange, og de smarte online lån kan være enormt praktiske, hvis du eksempelvis ender i en akut situation, hvor du har behov for penge til at udbedre en pludselig opstået skade.

Eksperter fraråder dog at du optager et lån, blot for at tilbagebetale et andet lån. Her anbefales det i stedet at fokusere på at skille sig af med den eksisterende gæld, inden man optager et nyt lån. Samme råd gør sig gældende, hvis man er endt i RKI registret, hvilket medfører at de fleste låneudbydere slet ikke vil tilbyde et lån.

Et lån kræver adskillige ansøgninger

Ønsker du at tage et lån, så læg et budget så du ved, at der er en sund balance mellem indtægter og udgifter. Du skal sikre dig at den månedlige afbetaling er inden for dit budget, så du altid har penge til rådighed.

Hvis du ønsker at tage et lån er det bedste råd, at du bruger en uafhængig sammenligningsside som TjekLån til at sammenligne lån. Her finder du de vigtigste oplysninger omkring lånets omkostninger, heriblandt det vigtigste tal ÅOP, den årlige omkostning i procent.

Når man har sporet sig ind på den ønskede lånesum og løbetid, så anbefales det at ansøge hos mindst tre låneudbydere. Det skyldes at de oplyste rentesatser vil blive tilpasset din individuelle økonomiske situation og du vil modtage skræddersyede tilbud, hvoriblandt du kan vælge det bedste lån for dig.

 
luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.