Bliv forårsklar og kom til motorcykel-træf på ny app
Annonce

Højsæson for tohjulede

Bliv forårsklar og kom til motorcykel-træf på ny app

Kalenderen viser forår og motorcyklisterne begynder efterhånden at rulle de tohjulede frem fra gemmerne.

Ligesom størstedelen af motorcyklister går i hi i vinterperioden fra d. 30. november til 1. marts, så gør motorcykelhandlen det også. Men vinteren har efterhånden sluppet sit greb i de danske landeveje og en ny sæson er over os.

Statistikken viser tydeligt, at mc-handlen tager til lige for tiden, det betyder øget konkurrence og bedre handler. Derfor er det også nu, at du bør overveje om du skal slippe hestekræfterne løs på en ny brugt maskine, opgradere med nyt udstyr eller reservedele.

En indgangsportal til en verden af ligesindede

Et af de bedste steder at finde de gode handler er i den nye danske motorcykel-dedikerede app MC, som er en stor digital markedsplads for motorcykler, udstyr og MC-dele.

App’en er målrettet motorcykel-elskere og gør det nemt at indrykke annoncer og købe mc-dele mellem private. Login foregår med Facebook validering, og både køber samt sælger bedømmes endvidere, for at skabe et sikkert handelsmiljø.

Et samarbejde med en håndfuld af Danmarks største MC-facebookgrupper betyder, at man som sælger kan slå salgsvarer direkte op i disse grupper med et enkelt klik.

Inden du køber ny motorcykel

Bliver du fristet af et de mekaniske vidundere på MC-app’en, så husk at slå nummerpladen op inden du gennemfører handlen. På den måde styrer du fri for eventuel restgæld, som ved et salg kan følge motorcyklen, medmindre sælger indfrier gælden før overdragelsen.

Er du i besiddelse af nummerplade eller stelnummer kan du nemt undersøge motorcyklen for gæld på Tjekbil.dk, hvor du udover restgæld kan se tidligere synsrapporter, kilometertal, forsikring, teknisk info, afgifter osv.

Et forårstjek og du er klar til landevejene

Har motorcyklen stået uberørt hen siden efteråret, bør du give den et grundigt forårstjek inden du begiver dig ud i trafikken. Batteriet kan være blevet afladet henover vinteren og det er ikke sjov at stå med en MC der ikke vil starte.

Derudover bør man lave et motorolieskift, undersøge bremser, kølervæske, kæde og dæktryk. Husk at smøre kabler, kig efter lækager, tjek lys og elektronik inden du ruller afsted.

Afslører forårstjekket nogle mangler eller påkrævede udskiftninger, kan du kigge på brugt markedet på MC-app’en, hvor der kan være penge at spare.

Når du er klar til at ramme asfalten, skal du huske på, at mange bilister ikke har mødt en motorcyklist i langt tid. Derfor skal du være særligt opmærksom på, at de ser dig.

 
luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.