Du står måske, som mange andre og har fået et nej til et lån i din bank, så kan det være ideelt for dig, at tage dit lån online. Vi har samlet de bedste lån til dig.
Annonce

Har banken givet dig et nej?

Du står måske, som mange andre og har fået et nej til et lån i din bank, så kan det være ideelt for dig, at tage dit lån online. Vi har samlet de bedste lån til dig.

Hvorfor skal du låne online?

Du skal låne online, hvis du f.eks. har fået nej hos din bank, fordi du ikke har levet op til de krav banken har stillet dig. Det er kun endnu en årsag til, at vælge at lave et online lån. Tager du et lån online bliver du ikke mødt med kritiske spørgsmål om, hvad du skal bruge pengene på. Det er i sidste ende helt op til dig selv, hvad du vil bruge lånet på.

Låner du online går det forholdsvist hurtigt, hurtigere end i banken, hvor du først skal aftale et møde med din bankmand og derefter går der endnu mere tid inden du får overført lånet til din konto. Så ønsker du at fikse et lån hurtigt og nemt, uden kritiske spørgsmål, så er det online du skal tage dit lån. Der er flere og flere der låner penge online og det er især forbrugslån og kontantlån der er særlig populære hos danskerne.

Hvad kan du bruge penge på?

Det er helt op til dig selv, hvad du vil bruge penge på. Du kan vælge, at tage en tur med familien syd på eller du kan være at renovere dit sommerhus eller din bolig. Der er ingen grænser for, hvad du kan bruge lånet til.

Indstil din søgning

Gennem vores søgemaskine kan du indstille din søgning så den passer lige til dig. Alt du skal gøre er, at indtaste din alder, det ønskede lån og løbetiden på lånet. Herefter får du de låneudbydere der passer lige tid dig. Du kan så finde de selskaber der er mest populære og du kan finde de selskaber der har den laveste rente. Du kan sammenligne løbetiderne mellem de forskellige selskaber, så den passer til din økonomi. Her vil det være fornuftigt, at lægge et budget før du tager lånet for, at få styr på om du, med din økonomi, har råd til, at tage det lån du har udset dig. Du skal i den sammenhæng også være opmærksom på selskabets ÅOP, som er de årlige omkostninger er i procent. Ønsker du et billigt lån, skal du vælge det selskab med den laveste ÅOP. Det er nemt at sammenligne de forskellige låneudbydere på deres ÅOP. Der er nogle krav hos de forskellige selskaber, som du skal være opmærksom på. F.eks. kan et krav være, at du skal kunne dokumentere en fast indtægt, eller at du skal være fyldt 25 år, for, at kunne tage et lån. Det er alt sammen noget du skal være opmærksom på.

Hvad er fordelen ved et online lån?

Fordelen ved at lave et online lån er, helt klart, at det er nemt og hurtigt. Vælger du låneformen SMS-lån er det endnu nemmere, da du kan gøre det hele over mobilen, du skal blot have WIFI og så går det så let som en leg. Det er dog en dyr form for løn da låneperioden er lav og renten og den samlede ÅOP er høj. Men der findes mange forskellige låneformer, alt fra forbrugslån til kviklån og billig lån, alle sammen med deres forskellige fordele og ulemper. Dog vil der være flest fordele end ulemper, blot du sætter dig ind i de forskellige selskabers krav og informationer. Vi hjælper dig med, at finde det lån der passer bedst til dig. Så vil du helst undgå, at gå "tiggergang" hos banken eller har du allerede forgæves forsøgt, så er det altså et online lån du skal tage.

 
luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.