Det er blevet nemt at kombinere brugen af ens mobil med dating, flere og flere danskere benytter sig af de store datapakker til at tjekke profilen på farten.
Annonce

Flere bruger deres mobil til dating for at finde den eneste ene

Det er blevet nemt at kombinere brugen af ens mobil med dating, flere og flere danskere benytter sig af de store datapakker til at tjekke profilen på farten.

I vores teknologiske samfund er det efterhånden blevet en norm, at man uanset alder, bruger sin mobil til alt i hverdagen. Med de mange smarte apps kan man med sin mobil sørge for at morgenkaffen er klar og dampende lækker inden man har rejst sig fra dynens lune varme, man kan også bruge sin mobil til at holde styr på ens kalender, møder og aftaler uden at slæbe en tung papirklods rundt i tasken. Dog er kommunikation alfa og omega, når det kommer til emnet om, hvad vi danskere egentlig bruger vores mobiler til i hverdagen. For blot 20 eller 30 år siden var det alment kendt, at man skulle ringe sin udkårne op via hjemmenes fastnetforbindelse for at aftale et stævnemøde, dog kunne samtalen ikke vare længe, da man ellers fik skæld ud af sine forældre, da telefonregningen hurtigt kunne løbe op. Dating er blevet allemandseje i forbindelse med det kommunikative samfund vi lever i via vores mobiler.

Dating er muligt med det rette abonnement til ens mobil

I dag er det dog blevet en anelse lettere at tage på date og det er endda mildt formuleret. Der findes et hav af forskellige datingsider på internettet, som man kan benytte sig af mere eller mindre gratis, det eneste det koster er data og tid. Langt de fleste af disse datingsider har udviklet apps man kan bruge på sin mobil, dog kan dette godt tære på ens mobilregning, derfor bør man undersøge, hvilket mobilabonnement, der passer bedst til ens behov, hvis man er på udkig efter den eneste ene. Er man i tvivl om ens nuværende abonnement er det rette kan man søge informationer via dette link https://mobilabonnementpriser.dk/, her findes en lang liste over forskellige danske mobilabonnenter, med en overskuelig prisliste så man hurtigt kan finde det, der matcher ens ønsker og behov. Det samme gør sig gældende når det kommer til at finde den rette datingside, her kan man hurtigt komme i tvivl, dog findes på dette link, https://datingpilot.dk/, en fremragende liste over udbyderne af kærlighed samt deres kvalifikationer og specifikationer samt målgrupper. Ved hjælp af disse to links kan man hurtigt finde den dating side, der matcher ens ønsker og samtidig få et mobilabonnement, der matcher ens databehov.

At få kærlighed i lommeformat

Mange mennesker lever et travlt liv, det er ikke altid nemt at få hverdagen til at hænge sammen, hvis man både skal holde styr på studiet, arbejdet, sportsaktiviteter og samtidig holde gang i sit sociale liv. Som single med et hektisk hverdagsliv kan det være utrolig svært at finde tiden til at forkæle sig selv og finde kærligheden. Derfor er den nye trend med mobildating blevet et hit hos mange kvinder og mænd i alle aldre, da man ved hjælp af forskellige apps kan have kærlighed i lommeformat, forstået på den måde, at man altid har sin datingprofil ved hånden når man finder tid i hverdagen til at tjekke om der er nye beskeder, likes eller matches. Mange bruger deres mobil til at tjekke om der sker noget i ens datingliv når de venter på bus, tog og metro, eller mens man står i køen i supermarkedet. Nogle former for dating har endda funktioner, der gør at man via gps-chippen i ens mobil kan se, hvilke andre singler, man støder på i hverdagen. Denne funktion er sjov og spændende, hvis man dagligt bevæger sig i samme mønstre, så kan man begynde at holde udkig efter specifikke singler i ens nærområde.

Fra byture til mobildating - en tid i forandring

Ser man på populationen i alderen 18-40 år, har det længe været normen at man fandt den nye kæreste i forbindelse med byture eller fester, dog er det sjældent at man hører om, at disse forhold har holdt i flere årtier, da man ændrer adfærd når alkoholen kommer ind i billedet. Derfor er trenden om mobildating blevet et virkelig hit, da man her ikke alene kan være sig selv, men også kan tage sig tiden til at lære en potentiel kæreste rigtigt at kende før man eventuelt mødes på en café eller en dinner-date. Samtidig findes der også flere datingsider, der har specialiseret sig til forskellige målgrupper således at seniorer nemt kan finde andre seniorer, karrieremennesker kan søge efter potentielle kærester, der matcher deres livsstil og normer, og enlige forældre kan søge en ny kæreste, der passer perfekt i en sammenbragt familie. Mulighederne er tæt på uendelige når det kommer til at skulle søge efter ens næste, og forhåbentlig sidste, kærlighed i livet. Dog skal man passe på sig selv i datingjunglen, hvis man bruger sin mobil fremfor at finde en kæreste i byen, da nogle mennesker har en tendens til at pynte på historien om dem selv, når de sidder bag en skærm.

 
luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.