Superfoods: Det skal du spise i 2017

Maquibær, chiafrø og gojibær er bare nogle af de ting vi har skulle spise i de senere år, for vores sundheds skyld. I 2017 skal der grøntsager på yoghurten og ged på bordet. Se, hvilke 5 ting der bliver det nye superfoods i 2017

Maquibær, chiafrø og gojibær er bare nogle af de ting vi har skulle spise i de senere år, for vores sundheds skyld. I 2017 skal der grøntsager på yoghurten og ged på bordet. Se, hvilke 5 ting der bliver det nye superfoods i 2017
Arkivfoto: Colourbox

DANMARK: De nye superfoods er ... vandmelonjuice, svampe, ged, solsikkesmør og grøntsager på yoghurten.

1. Ged

Du har sikkert allerede hørt, at gedemælk og gedeost er sundt. Nu kommer turen ifølge kosteksperter til kødet, som er magert og indeholder to gange så meget jern som kylling.

Disse 6 grøntsager bør du aldrig skrælle

2. Yoghurt med grøntsager i stedet for med frugt.

Glem peach melba, prøv i stedet en sød kartoffel-yoghurt. De nye yoghurter er probiotiske og fulde af grøntsager, yoghurt og har nul fedt.

3. Nødde- og frøsmør

Nutella - bare på den sunde måde og med både nødder og frø fra solsikke til græskarkerne.

4. Svampe som medicin i pulveriseret form

Det er afløseren for superfoods i England. Indtil det kommer til Danmark, kan man nøjes med at spise shiitakesvampe i sin aftensmad.

7 ting du skal vide, før du bliver veganer

5. Vandmelonjuice

Kokosvand var in sidste år, i 2017 er det vandmelonjuice, der hitter takket være frugtens indhold af A-vitamin, dobbelt så meget C-vitamin som appelsinjuice og masser af calcium, magesium og kalium.

Kilde: Journal of Agricultural and Food Chemistry

Find den slankekur, der passer bedst til dig

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.