Grillede spareribs

Så er det grilltid!

Så er det grilltid!

MAD: De grillede spareribs er marineret med soja, honning og sennep, og grillskorpen får en både stærk og sød smag. Server grillede kartofler og nye gulerødder til.

Sådan gør du

Rør en marinade af soja, honning og sennep. Mariner kødet i ½ time. Skrub kartofler og gulerødder.

Tag kødet op af marinaden og grillsteg, til det er mørt.

Grillsteg kartofler og drys dem med salt. Kog gulerødderne til de er møre, men stadig har bid.

Find flere lækre opskrifter på www.madogvenner.dk

Ingredienser

(8 stk. spareribs ca. 750 g)
• 4 spsk. soja
• 4 spsk. honning
• 1 tsk. sennep
• ½ kg nye kartofler
• 1 bundt nye gulerødder
• groft salt

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.