X Factor-duo før liveshow: Vi skruer lidt ned for charmen

Pressefoto: DR.

Duoen Ladies With Attitude kan med rette siges at være dette års energibomber i X Factor-regi.

Men de to efterskoleveninder Zara, 17, og Allen, 18, deler vandene, når de vælter ind med deres "girl power" og "ned med Janteloven"-attitude.

Under duoens audition kaldte dommer Thomas Blachman de to piger for "iltre og fjantede", og også andre er kommet med lignende reaktioner på Zara og Allens energiniveau.

Derfor er det da også et par ændrede piger, der går på scenen ved årets første X Factor-liveshow fredag.

- Vi har læst alle kommentarerne på Facebook, og vi ved nu, hvad seerne vil have. Så vi kommer til at ændre os lidt på scenen. Vi har tænkt os at skrue lidt ned for charmen, fortæller Zara forud for fredagens liveshow.

Glæder sig til reaktionen

Ifølge de to piger, der mødte hinanden på efterskolen i 2014 og har sunget sammen siden, er det især på sociale medier, at folk har kommenteret deres karakteristiske personligheder.

- Vi har fået en del negative kommentarer, og det har været meget Jantelovs-agtigt. Vi er meget energiske hele tiden, og det har vi måske bare tænkt os at skrue lidt ned for, siger Zara.

De to piger kan dog næsten ikke vente med at skulle synge live foran tusindvis af tv-seere fredag aften og få flere reaktioner på deres optræden.

- Nu ved vi jo, hvad Mette og de andre dommere synes om os. Men jeg glæder mig til at se, hvad seernes reaktioner bliver på, hvad vi kan ud over det, som er blevet optaget for flere måneder siden, lyder det fra Zara.

Årets første X Factor-liveshow løber af stablen 17. februar kl. 20.00.

/ritzau/FOKUS

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

Annonce

Filialdød giver bedre og billigere online lån

Dansen har givet Iben Hjejle blod på tanden. Nu drømmer hun om at optræde i en musical.

Iben Hjejle afslører: Her er min nye karrieredrøm

Christian Nørgaard har været en af profilerne på Brøndbys hold, der topper Superligaen efter syv sejre i træk.

Brøndby-profil vil give den gas i jagt på VM-billet

Hver husstand vil bruge 4100 kroner ekstra på gaver, mad og drikke op til jul, spår Dansk Erhverv

Julehandlen bliver den største nogensinde

Shoppingsæsonen bliver fredag skudt i gang med Black Friday, men svindlere udnytter forbrugsfesten

Pas på: Black Friday er en festdag for svindlere

Efter 10 år som Hr. Skæg springer Mikkel Lomborg ud som musicalstjerne i Tivoli, men det går ud over familien.

Hr. Skæg som musicalstjerne: Mit familieliv lider

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.