TV2-chef er åben for par af samme køn i Vild med dans

I 14 sæsoner har Vild med dans haft mand/kvinde-par på gulvet, når seerne fredag efter fredag har kunnet følge med i den voldsomt populære dansekonkurrence.

I 14 sæsoner har Vild med dans haft mand/kvinde-par på gulvet, når seerne fredag efter fredag har kunnet følge med i den voldsomt populære dansekonkurrence.
Her ses parret Johannes Nymark og Silas Holst i Vild med dans 2012. De dansede dog med hver deres kvindelige partner i konkurrencen. Arkivfoto/pressefoto.

Men i fremtiden kan det være, at mænd kan få lov at danse med mænd, mens kvinder kan danse med kvinder i programmet.

Det siger TV2s underholdningsredaktør, Thomas Richardt Strøbech, til Berlingske.

- Man kan tale både for og imod ideen. Argumentet imod par af samme køn er, at så deltager alle uanset seksuel orientering på samme vilkår, det vil sige mand-kvinde. Som argument for tæller, at traditioner er til for at brydes, siger han til avisen.

Mange forskellige meninger

Han bemærker, at showet allerede sidste år havde et par på gulvet bestående af to homoseksuelle - nemlig designeren Nicholas Nybroe og danserinden Luise Dons.

I 2014 var danseren Silas Holst og skuespilleren Johannes Nymark, der privat er gift med hinanden, også på gulvet i showet - dog med hver deres kvindelige partner.

Thomas Richardt Strøbech åbner dog for, at der i fremtiden kan blive par af samme køn, hvis det skulle være et ønske fra en deltager, siger han til avisen - også selvom han ved, der er forskellige holdninger til det.

- Meningerne er mange, også i det homoseksuelle miljø, tror jeg, men vi er forberedt på enhver tænkelig kombination, siger han.

/ritzau/FOKUS

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

Annonce

Filialdød giver bedre og billigere online lån

Dansen har givet Iben Hjejle blod på tanden. Nu drømmer hun om at optræde i en musical.

Iben Hjejle afslører: Her er min nye karrieredrøm

Christian Nørgaard har været en af profilerne på Brøndbys hold, der topper Superligaen efter syv sejre i træk.

Brøndby-profil vil give den gas i jagt på VM-billet

Hver husstand vil bruge 4100 kroner ekstra på gaver, mad og drikke op til jul, spår Dansk Erhverv

Julehandlen bliver den største nogensinde

Shoppingsæsonen bliver fredag skudt i gang med Black Friday, men svindlere udnytter forbrugsfesten

Pas på: Black Friday er en festdag for svindlere

Efter 10 år som Hr. Skæg springer Mikkel Lomborg ud som musicalstjerne i Tivoli, men det går ud over familien.

Hr. Skæg som musicalstjerne: Mit familieliv lider

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.