Derfor overdriver mænd deres sexlyst

’De tænker kun på én ting’! Ja, det er mænd, vi taler om. Men nu sætter ny forskning spørgsmålstegn ved den påstand, for måske fylder sex mindre hos mændene, end vi tror.

DANMARK: I årtier har mændene haft det lidet flatterende prædikat på sig, at de konstant tænker på sex. Men forskning fra det amerikanske Duke University tyder på, at det langt fra er sandheden. Faktisk konkluderede undersøgelsen, at mænd - og kvinder i øvrigt, overvurderer, hvor ofte de tænker på sex, og også hvor ofte de rent faktisk dyrker det. Den opsigtsvækkende undersøgelse blev offentliggjort i Journal of Sexual Medicine. Det skriver DailyMail.co.uk

Mænd overdriver for at leve op til deres rygte

Selvom begge køn overvurderede, hvor ofte de havde sex, overvurderede mændene deres seksuelle aktivitetsniveau mere end kvinderne. Forskerne mener, at dette skyldtes en kønsmekaniske, som vi mennesker benytter, når vi skal genkalde os fortidens begivenheder. Mænd tror det simpelthen, fordi samfundet forventer det af dem.

De fire største fejl mænd gør i sengen

To slags spørgeskemaer

202 deltagere, 101 mænd og 101 kvinder, hvoraf halvdelen døjede med kroniske lidelser som depression, cancer osv., mens den anden halvdel var raske, svarede online på en række spørgsmål vedrørende deres sexliv, aktivitetsniveau, interesser i sex, dysfunktioner, og hvad der generelt gav dem seksuel tilfredsstillelse.

I første omgang skulle deltagerne dagligt svare på spørgsmålene, og efter en 30 dages periode, skulle de så svare på et samlet spørgeskema, hvorefter svarene fra begge spørgeskemaer blev sammenlignet.

Sexstillingerne der virker - se det store galleri

Vi glemmer vores negativitet

Her fandt forskerne, at der var variation i svarene, afhængigt at parametre som humør, køn og efter hvilke emner, der var tale om. I svarene for månedsspørgeskemaet vurderede deltagere af begge køn deres interesse i sex højere end på dagligt basis.

Desuden var der en tendens til, at folk der beskrev deres humør som godt, overvurderede, hvor ofte de havde sex, og mente, at de nød det mere, end hvad dagsundersøgelserne viste. Det modsatte gjorde sig gældende for folk, der beskrev sig selv som mindre glade og positive.

Kunsten at leve alene (efter at have været to)

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.