Hjemmelavet chokoladebar med knas

Knækbrødet har været en fast del af den svenske husholdning siden 500-tallet og er kun blevet mere populært med tiden.

Knækbrødet har været en fast del af den svenske husholdning siden 500-tallet og er kun blevet mere populært med tiden.

MAD: Her får du en supernem dessert, der er praktisk fx at snuppe med på picnic. Her er knækbrødet er betrukket med en god mørk chokolade og har fået et ekstra drys af kokos og hakkede pistacienødder, men meget - fra frugt til lakrids - fungerer også rigtig fint på den sprøde chokoladebar

Hjemmelavet chokoladebar med knas (4 stk.)

Smelt chokoladen i et vandbad, og dæk den ene side af knækbrødene. Sæt dem på køl, og lad chokoladen stivne. Tag knækbrødene ud, dæk den anden side med chokolade, og drys med nødder, kokos eller anden topping. Lad igen chokoladen sætte sig på køl.

Ingredienser qereargteag
250 g god mørk chokolade
4 skiver knækbrød
2 spsk pistacienødder, hakkede
2 spsk tørret kokos

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.