Vind luksus gavekort fra Norsk Rejsebureau

Nu udlodder Norsk Rejsebureau 4 gavekort på cruise mellem Kbh og Oslo

Nu udlodder Norsk Rejsebureau 4 gavekort på cruise mellem Kbh og Oslo

Norsk Rejsebureau er Danmarks ældste rejsebureau med speciale i rejser til Norge. Om enten det er skiferie, sommerferie eller krydstogt i de Norske fjorde kan Norsk Rejsebureau hjælpe med at planlægge og bestille rejsen.

Læs mere om Norsk Rejsebureau her

En af de mange fantastiske muligheder rejsebureauet tilbyder, er et krydstogt mellem København-Oslo. Helt eksklusivt har du nu mulighed for at vinde et gavekort for 4 personer i udvendig kahyt med havudsigt. Det eneste du skal gøre er at følge nedenstående link og tilmelde dig konkurrencen med din e-mail.

KLIK HER OG DELTAG

Der vil blive trukket lod 1 gang om måneden, og i alt 4 heldige vindere kan invitere familien eller vennerne på et cruise mellem København og Oslo.

Skynd dig at tilmelde dig her

Held og lykke!

Synes du godt om denne artikel?
Følg vores side på Facebook

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.