Horoskop for Vandmand

20. jan - 18. feb

Månedshoroskop, april 2017

Denne måned er et godt tidspunkt til at gribe de muligheder der kommer i din retning. Når du ser tilbage på de sidste par år har du opnået en masse. Du nyder den støtte du får fra indflydelsesrige mennesker, og du har udviklet en stærk vision omkring den fremtid du ønsker. Du befinder dig i en robust situation rent socialt og når det gælder dine professionelle resurser, og du er i den grad forud for kurven, når du sammenlignes med andre.

Midten af april er tiden til at sætte kommunikations initiativer i gang, især gennem de teknologiske muligheder, sociale medier og gennem dit personlige netværk. Din besked bør være høj og klar: du har revolutionerende nye ideer som alle vil have gavn af. Du er en del af en motor for forandringer, som kan give en nyere og mere produktiv fremtid. Det hjælper meget at samarbejde med en partner, som kan tage initiativet til at sætte de nye ideer i værk.

Der kan være nogle økonomiske bekymringer i forbindelse med et problem der stadig ikke er løst. Dette kunne handle om en attitude og dine personlige værdier, og kan have at gøre med hvordan du integrerer dine høje idealer med realistiske behov. Der findes ingen lette løsninger, men det ser ud til at du kan honorere disse udfordringer med ære.

Dagens Horoskop