Horoskop for Vandmand

20. jan - 18. feb

Månedshoroskop, maj 2017

I løbet af de første uger af maj er Merkur stationært på Uranus og den harmoniske Saturn, og dette giver dig simpelthen en storartet periode. Det ser ud til at gamle kommunikations initiativer betaler sig nu. Der skabes forbindelser, planer sættes i værk, og der bygges en smuk bro, som samler det gamle og det nye og baner vejen for overgange i dit liv, som giver meningsfuld kommunikation og fantastiske nye ideer.

Midt i maj er der fokus på vækst både i dit privatliv og i din karriere, og det er en tid hvor dit liv kan gå igennem en positiv omstrukturering, som øger komfort og tryghed. Du er nødt til at være forsigtig når du har med bestemte mennesker at gøre, som kan mislede dig eller føre dig på afveje. Det er ikke den bedste tid til en flirt, da den historie du hører ikke er den rigtige historie. Det er heller ikke den bedste tid til at sige ja til folk der beder om penge.

Slutningen af maj er på den anden side et godt tidspunkt til at møde folk, at lære ting og at have det sjovt i denne proces. Det er en meget social periode, og samtidig lærerig. Du vil dog måske have en konfrontation med dominerende mænd, som har brug for at vide hvor grænserne er.

Dagens Horoskop