Horoskop for Vandmand

20. jan - 18. feb

Månedshoroskop, juli 2017

Begyndelsen af juli kendetegnes ved et intenst pres i dit arbejdsliv. Det kan være en travl og hårdtarbejdende tid, men det er også en udfordrende tid, fordi de mennesker du skal have med at gøre til dagligt – kolleger eller kunder for eksempel – har det med at være ekstreme eller følelsesmæssigt skræmmende. Dette kan være en udmattende proces for dig, og du føler måske et behov for at skabe forandringer og mindske presset. Dette er på toppen fra 17. - til 23. juli, hvor spændingerne stiger og behovet for at frigøre dig bliver altoverskyggende.

Alt forandres i den sidste del af juli, når nymånen mødes med Mars og viser en helt ny afgang som vil have indflydelse på de vigtige relationer i dit liv. For den single Vandmand er det et perfekt tidspunkt til at møde nogen, og denne nogen vil sikkert være en kraftfuld og karismatisk person, som har fuldkommen tro på sig selv. Dette passer dig og du kan forvente at ugerne efter vil være en tid med stor udvikling i alle relationer og især i dit kærlighedsliv.

Den sidste del af juli er det perfekte tidspunkt til en ferie og til generelt at have det sjovt. Børn har været rastløse siden midten af juli, hvilket er et godt tidspunkt for dem, så der er bestemt brug for en ekspedition, især hvis dette indeholder et uddannelses element.

Dagens Horoskop