Horoskop for Vandmand

20. jan - 18. feb

Månedshoroskop, januar 2018

Når du går ind i9 2018 er du i en forandringssituation, som vil få indflydelse på dig hele året. Dette er en proces som bringer dig udover de sociale og intellektuelle alliancer som har formet fortiden, og ind i en mere stille periode med konsolidering og indre vækst. Januar begynder med stor fokus på dit indre liv, og de beslutninger du træffer omkring hvordan du skal forhandle dit indre åndelige landskab, vil få stor indflydelse på, hvor lykkelig du føler dig.

Det mest vigtige er at imødekomme tid for dig selv så du kan iagttage dig selv. Det er et storartet tidspunkt til åndelig og psykologisk vækst, men denne vækst sker osmose, og er ikke rigtig synlig fra ydersiden. Du er nødt til at konfrontere din åndelige fortid for at slippe af med gamle koncepter og værdier. Forandring er livets natur, og at sejle på havet for forandringer, er du nødt til at sikre at dit skib er sødygtigt. Denne disciplin er vigtig, om det så er en regulær test, en vandring i naturen eller yoga eller meditation. Du din karriere bliver meget travl og intenst på det tidspunkt, er du nødt til at mindske presset på en eller anden måde.

Omkring den tredje uge af januar starter en mere udadvendt periode, og det er alletiders for kærlighed og partnerskab – og til at være forbundet med nye venner og rejsende.

Dagens Horoskop