Horoskop for Vægt

23. sep - 22. okt

Månedshoroskop, maj 2017

Nu hvor Venus' retrograde cyklus næsten er ovre, her hvor maj starter, går dit fokus tilbage til initiativer i dine relationer, som har været en del i dine tanker siden starten af året. Du er helt sikkert klar til at forhandle om svære områder og vove dig ud på den tynde gren for at opnå dine mål, nu hvor en del gamle problemer er blevet løst.

Når du har med andre der står dig nært at gøre, både kolleger og partnere, er der en del usikkerhed. De udtrykker sig ikke klart og de har nok deres grunde her til, særligt midt i maj, så du er nødt til at gå forsigtigt frem og ikke tro på alle de løfter der let bliver givet. På den anden side er det en stimulerende tid til at mødes med andre, især gennem rejser og i forbindelse med uddannelse.

Slutningen af maj er en meget udfordrende tid for dig, fordi det er her at din tegnhersker, Venus, støder sammen med Pluto (25. maj) og så fortsætter for at mødes med Uranus (3. juni). Til den tid kommer omgangen med mennesker som har kostet dig ulemper frem, og der træffes beslutninger. Du vil have lyst til at tage en risiko, præcist fordi du vil ønske at beskytte eller fejre din egen personlige frihed og integritet.

Dagens Horoskop