Horoskop for Vægt

23. sep - 22. okt

Månedshoroskop, januar 2018

Når det nye år begynder har Saturn bevæget sig ind i området af dit horoskop, hvilket har forbindelse til hjem og familie, og dine rødder og arv. Dette varsler om en periode på over to år, hvor du vil arbejde på at skabe en mere fast base, og det er en proces som vil bringe dybe forandringer, voksende opmærksomhed på den indflydelse der har formet dig i fortiden.

Her i januar er familierelationer afgørende vigtige, og emne for transformation og forandring. Dette kan være en positiv proces, ikke mindst fordi januar er en vigtig måned relationer, med en stor indflydelse på intimitet og det at dele, både materielt og følelsesmæssigt. At finde en balance mellem stærke karriereambitioner og hjemlige forpligtelser er en stor udfordring. Begivenheder omkring den 9. januar giver forandring af din status, og det er et nøgletidspunkt for strukturelle forandringer, både i dit hjem og på din bankkonto.

Tingene lysner betydeligt i den anden halvdel af måneden, og der starter en ny social og romantisk fase, hvor du vil nyde underholdende begivenheder og det ukomplicerede selskab af mennesker du holder af. Partnere begynder også at tage livet lidt mindre alvorligt og begynder at komme ud og omkring. Det er en god tid til fornøjelsesture.

Dagens Horoskop