Horoskop for Vægt

23. sep - 22. okt

Månedshoroskop, april 2017

Når april starter bevæger din tegnhersker, Venus, sig retrograd ud af Vædderen og tilbage til Fisken, og i hele denne måned vil det at Venus er i Fiskene være årsag til mange udfordringer fra fortiden, i forbindelse med dit arbejde, kolleger og i dit dagligliv. Det ser ud til at et tidligere problem, flere uger gammelt, ikke er blevet løst og har brug for din opmærksomhed.

Det der kræves af dig nu er din vilje til at ofre dig, og andre vil forvente din hjælp, også selvom der ikke findes en løsning på problemet. Dette kunne have at gøre med noget familie, et lokalt problem, helbred og fitness, eller bare en svær kommunikationsproces som har brug for din tålmodighed. Disse udfordringer får det bedste frem i dig og i slutningen af måneden er du klar til at samle op fra der hvor du slap i et relations problem.

Venus og Mars vil være i harmoni i midten af april, og denne kombination har en del at gøre med kærlighed og parforhold, der vil sikker være mere intimitet i dit liv, og dette kunne være i forbindelse med en person på jobbet. Det er dig der har kontrollen nu. Slutningen af måneden handler en del om en spændende udvikling, møder, rejser og vigtige aftaler. En mulighed du troede du havde mistet præsenterer helt uforventet sig selv igen nu.

Dagens Horoskop