Horoskop for Vægt

23. sep - 22. okt

Månedshoroskop, juli 2017

Når din tegnhersker går fra Tyren og ind i Tvillingen den 4. juli, bliver livet lidt mindre intenst og en hel del lettere, da dit fokus skifter fra dit privatlig og intime relationer til en udadvendt periode med en udvidelse af dine kulturelle horisonter, hvilket selvfølgelig er ideelt for en ferieperiode. Midten af juli er den perfekte tid til rejser og desto længere væk du tager, desto mere interessant bliver det. Du ønsker måske at ferier skal indeholde en intellektuel komponent og det er en god tid til at møde folk og udvide din bekendtskabskreds.

Den anden del af juli er også god for partnerskaber og for dit sociale liv generelt. Det er en tid hvor du bliver involveret med karismatiske venner og grupper, og hvis du føler dig let om hjertet og fri, er det et godt tidspunkt til dating og generelt til at have det sjovt.

Muligheder for at have det sjovt og tage steder hen vrimler det med i denne juli. Nymånen den 23. sætter fokus på dynamiske arrangementer med grupper og store sociale begivenheder. I denne periode er din uafhængighed vigtig for dig og du ønsker et frit og let liv. Det er også en tid hvor du måske ønsker at indgå i en forpligtelse til et uddannelsesprojekt, som kan bygge broer mellem forskellige kulturer.

Dagens Horoskop