Horoskop for Vædder

20. mar - 19. apr

Månedshoroskop, maj 2017

Maj markeres af, at Venus kommer tilbage til dit tegn ? planeten for kærlighed og relationer, hvor den faktisk også var indtil slutningen af marts i år. Dette varsler om en person tilbagekomst i din sfære for indflydelse, klar til at samle op hvor han eller hun slap i relation til dig.

På dette tidspunkt vil begivenheder fortsætte langt mere harmoniske, og det er den perfekte tid til kommunikation eller rejser med en som i den grad er på din side og ønsker det bedste for dig. Igennem det meste af maj vil relationer karakteriseres af stimulerende samtaler og rejser, og det kan både have med romantik, uddannelsesinitiativer og særligt søskende at gøre.

Det kan meget vel være at du er forvirret over hvilken retning du skal gå i, og du har en tendens til at være tvetydig eller endda at gemme dine aktiviteter bag et røgslør, især omkring fuldmånen den 11. maj, hvor økonomiske arrangementer er på dagsordnen. Dette er en vigtig tid på måneden, hvor du har mulighed for at færdiggøre radikale nye ideer og arrangementer. Maj er en positiv og udadvendt måned, hvor du kommer ud og møder mange mennesker, ser mange steder og samler en masse nye informationer, men du er måske bare nødt til at lindre nogens følelser, en som opfører sig ekstremt i slutningen af måneden.

Dagens Horoskop