Horoskop for Vædder

20. mar - 19. apr

Månedshoroskop, april 2017

Når april starter vil en person der står dig nært forlade scenen for en tid, for at klare nogle private problemer. Denne kommer dog tilbage. Det er muligt at en partner har en særlig udfordring fra fortiden, hvor der er behov for koncentreret opmærksomhed i et par uger. Omkring midten af måneden bliver du måske bedt om støtte, økonomisk eller på anden vis, for at hjælpe denne person igennem et udfordrende offer denne ønsker at bringe.

Det der er vigtigt for dig i løbet af de første tre uger af april er at arbejde på at samle resurser og at konsolidere dine indtægter. Det er en god tid til organiske og langsomt voksende investeringer, hvor du eliminerer alt hvad der dræner dine resurser, og arbejder på at genanvende eller restaurere ting der har værdi.

Når din tegnhersker Mars bevæger sig ind i Tvillingen omkring den 21. april, starter en mere udadvendt periode, hvor der er fokus på netværk, rejser og uddannelse. Det er muligt at der er et ufærdigt initiativ som du er nødt til at færdiggøre, og det betaler sig at arbejde tæt sammen men en der kan hjælpe dig til at tage de rette træk. Der er fantastisk samarbejde og udveksling af ideer. Dette kan handle om at genoptage en kontakt til en international gruppe eller til innovative mennesker og organisationer.

Dagens Horoskop