Horoskop for Vædder

20. mar - 19. apr

Månedshoroskop, juli 2017

Når juli starter er der stærk fokus på hjem og familie og det er et område hvor du ønsker at skabe forandring og tage en masse initiativer. Der er en hel del psykologisk pres lige i starten af måneden, hvor skeletterne kommer ud af skabene, eller hvor du på det mere praktiske plan lader dig optage af en proces om restaurering, smider det gamle ud som er over sidste salgsdag.

Der er generelt en del stress og spændinger omkring midten af juli, og du er ikke i humør til at indgå kompromis med den personlige frihed på det tidspunkt. Du ved hvad du vil og kan være ret overfølsom omkring det. På det tidspunkt er det bedst at være meget aktiv og tage nogle chancer, da din kedsomheds tærskel er meget lav. Men der er ingen tvivl om, at hvis du ønsker at tage ferie, skal det være i anden halvdel af måneden.

Når din tegnhersker, Mars, mødes med solen, da de begge bevægger sig ind i Løven i den sidste tredje del af måneden, kommer der en helt anden tone i livet. Det er en yderst udadvendt og oplevelsesrig periode for dig, som er god både for romantiske eskapader og kreativ aktivitet med børn. Den 23. juli sætter lys på en start af en høj profil udvikling for dig, hvor du med rette kan kalde dig selv verdens bedste elsker.

Dagens Horoskop