Horoskop for Vædder

20. mar - 19. apr

Månedshoroskop, januar 2018

Januar måned starter med at din tegnhersker, Mars, mødes med Jupiter, hvilket er en potent og magtfuld kombination, som vækker enorme reserver af viljestyrke og beslutsomhed. Du vil opdage at du føler dig tiltrukket af det ukendte – om det så er andres hemmeligheder, din egen psykiske dybde, magtspil i din karriere eller noget som er åndeligt. Din egen personlige magnetiske er stærk, og du vil være opmærksom på psykiske evner, som ubevidst kan påvirke andre mennesker.

Der er også en potent ny indflydelse i din karriere. Nye ambitioner fødes, og der er en beslutsomhed til at skabe en langsigtet indsats for at avancere op ad stigen til succes. Derfor foretrækkes mere personlig magt, men samtidig vil ekstremt magtfulde ledere gennemtvinge en masse kontrol. Din professionelle dagsorden kan være mere hemmelig, og du kan forvente omvæltninger fra dem der har hånden på aftrækkeren.

Januar er en god måned for partnerskaber – især på den professionelle front. Der er en kombination af magt og ambitioner som kan tiltrække dig, og du vil måske opleve at du hjælper nogen til at overtage en ny position omme bag kulisserne. I den sidste del af januar kan tingene ændres, arbejdspresset bliver mindre, og der er langt større indflydelse på rejser og sociale arrangementer, som vil blive langt sjovere for dig.

Dagens Horoskop