Horoskop for Tyr

20. apr - 20. maj

Månedshoroskop, januar 2018

Januar starter med et stort og nyt fokus på at udvikle dine intellektuelle og ræsonnements evner. Det kan for eksempel bliver starten på en intens og langsigtet periode med studier, eller for enhver aktivitet som udvider dine mentale horisonter. Du arbejder nærmest fanatisk og udtrykker stærke meninger og overbevisninger. Dog vil der opstå en form for krise i din tro omkring den 9., som kan føre til helt nye synspunkter. Det er i det mindste en god ide på det tidspunkt, at slippe af med overbevisninger som ikke længere har et brugbart formål, og måske tage over fra, eller erstatte, en mentor eller en lærer.

Omkring dette tidspunkt er det også en særlig god perioder for relationer, især med en du møder mens du studerer eller rejser. Det meste af januar kan karakteriseres ved relationer med kraftige, kloge og magnetiske personligheder, som har en stærk erotisk trang og dyb psykologisk indsigt. Det er en god tid at lade sig involvere med folk som har dybe idealer, og også indsigt i, andres åndelige natur.

I løbet af den sidste halvdel af januar er der langt større fokus på dit professionelle liv og relationer. Dette kunne være tiden til at anvende din viden og træning til at overtage fra nogen, eller, alternativt, at arbejde i en gruppe hvor beslutninger træffes i enighed.

Dagens Horoskop