Horoskop for Tyr

20. apr - 20. maj

Månedshoroskop, juli 2017

Du starter måneden med at føle dig stærk og selvsikker, og du befinder dig generelt i en stærk position til at opnå din vilje. Der kan være nogle intense scener med folk i nabolaget, brødre eller partnere, og det er måske ikke lige den mest harmoniske periode når det gælder dit kærlighedsliv, men du føler stadig at du har kontrol over tingene, også selv om partneren ikke gør.

Fokus ændres efter den første uge af måneden, og vender sig mere over mod dine økonomiske resurser og aktiver, og hvordan du bedst kan fortælle om dine værdier. Du har det med at være ret positivt og entusiastisk omkring din økonomi og dit arbejdspotentiale og sælger dig selv godt. Mens dette kan udforme sig fint på jobbet blandt kollegerne, er du nødt til at passe på venners ideer, især hvis det handler om penge. Bliv på jorden.

Der sker en hel del forandringer i den sidste tredjedel af juli, når der sker dynamiske nye forandringer i hjemmet. Atmosfæren er rødglødende med spænding og forventninger på det tidspunkt, og sporty eller underholdende typer mennesker kan gøre et meget stort indtryk. Det er den perfekte tid til ferie, eller til fester i hjemmet med folk, som ved hvordan man skal være liv og sjæl til en fest.

Dagens Horoskop