Horoskop for Tyr

20. apr - 20. maj

Månedshoroskop, maj 2017

På mange måder er maj en poetisk og romantisk måned for dig, hvor du forkæler dine drømme og på en måde skaber din egen virkelighed. Du vender tilbage til en situation, som optog dig de første måneder af året, som måske var for svære at klare dengang. Nu er der virkelig positive kommunikations tendenser, som hjælper dig til at få kontakt med potentielle partnere.

Hvis der er en specifik økonomisk situation som involverer en der står dig nært, får du brug for at skelne imellem hvilken version af virkeligheden du ønsker at tro på, for der er nogle ret vildledende tendenser, især omkring fuldmånen den 11. maj. Det er ikke tiden til at tro på de historier som venner ellers elskere fortæller, hvis det betyder at du vil blive skilt af med hårdt tjente penge.

Når fuldmånen falder i dit tegn for partnerskab, så er der særlig fokus på eksisterende eller fremtidig relationer og på at finde den rigtige balance. Maj er en måned til eksperimenter og til at finde ud af hvad du ønsker og hvad du ikke ønsker, og i løbet af de sidste dage af måneden er du klar til at eliminere håbløse projekter og koncentrere dig om de ting du har mest kontrol over. Når juni kommer, vil du være i fuld kontrol over dit liv, som vil udfolde sig på dine vilkår.

Dagens Horoskop