Horoskop for Tyr

20. apr - 20. maj

Månedshoroskop, april 2017

April er en ret kompliceret måned, hvor det meste fokus er på ting fra fortiden og at gennemgå tingene igen og igen, frem for på fremtidige planer. Når kommunikationsplaneten Merkur går ind i dit tegn i starten af måneden, ønsker du måske at foretage dig noget kreativt, men du vil opdage at de mennesker du ønsker at gøre dette sammen med har nogle ufærdige ting, og der kan ske så mange uforudsigelige ting i den forbindelse, at du faktisk ikke kan regne med deres støtte.

Men du har også nogle ufærdige ting, og i løbet af april vil din tegnhersker Venus, som går retrograd, gå tilbage til Fisken, hvilket tvinger dig til at genopleve et problematisk scenario som involverer en ven eller gruppe forpligtelse eller en økonomisk investering. Du er villig til at gøre en stor indsats, og store ofre, af hensyn til andre, men det er ikke sandsynligt, at du får meget tilbage for al din indsats. Det gode er, at en partner måske er i stand til at give dig stabilitet og støtte efter midten af april.

Nymånen falder i dit tegn i løbet af den sidste uge af april, og på det tidspunkt har du løst de fleste udfordringer på din vej. Det du har brug for nu, er tid til dig selv, uden store sociale forpligtelser. Jo mere tryghed og stabilitet du får på det tidspunkt, jo bedre vil du have det.

Dagens Horoskop