Horoskop for Tvilling

21. maj - 20. jun

Månedshoroskop, april 2017

Tilbage i marts var du måske involveret i hektiske og ret stressende begivenheder i dit sociale liv, og måske ideologiske kampe med en partner eller en gruppe. Du starter april måned med et behov for fred og ro og noget kvalitetstid alene, men det er nu ikke lige det der kommer til at ske.

Din tegnhersker, Merkur, bevæger sig retrograd omkring den 9. april, og på det tidspunkt vil du opleve et stærkt træk fra tidligere sociale begivenheder, som får dig til at overveje dine planer. I løbet af resten af april vil du opleve at du bliver fejet ind den sociale karrusel en gang til. Det er et storartet tidspunkt for større gruppe begivenheder og internationale forbindelser, som tager fart i slutningen af april.

Den sidste del af april er en travl tid for dig, ikke mindst fordi Mars går ind i dit tegn – noget der sker ca. en gang hvert andet år. Der er en chance for at en god ven vil slutte sig til dig på det tidspunkt, og I kan virkelig være til stor hjælp for hinanden. Det er det perfekte tidspunkt til dynamiske initiativer som handler om netværking og kommunikation. Du får brug for al din opfindsomhed for at klare udfordringer på jobbet, som involverer besværlige ansatte eller problemer der kommer tilbage og forhindrer fremgang.

Dagens Horoskop