Horoskop for Tvilling

21. maj - 20. jun

Månedshoroskop, juli 2017

Den 5. juli går kærlighedsplaneten, Venus, ind i dit tegn, hvilket indikerer en socialt periode som er meget positiv for romantik på den ene side og for børn på den anden side. Du ønsker helt sikkert at være en del af det sjove, så når du når til den anden uge af juli, er du klar til at rejse for kærligheden, at deltage i kulturelle aktiviteter og generelt at nyde livet, snakke løs og mødes med folk som du virkelig er på bølgelængde med.

Disse positive tendenser fortsætter i det meste af juli, og på sit højeste fra 15. - 18. juli, hvilket er det perfekte tidspunkt til ferieture, dating, kreative aktiviteter med børn og til generelt at være midtpunkt for opmærksomhed. Der kan være noget økonomisk stress og besværligheder, men så længe du undgår nye udgifter og skøre venners planer, skulle du være OK.

Nymånen den 23. juli sætter fokus på de udadvendte muligheder der kommer i din retning, og det er den perfekte tid til rejser og spontanitet. Det er også en tid hvor lokale konkurrencer kan interessere dig, og brødre eller mandlige venner ønsker måske også at deltage. Men når du når til slutningen af måneden, er du nødt til at lægge legetøjet væk og falde ned til den gode gamle familieorganisation. Festen er slut for dig for denne gang og du vil opleve at du er i humør til at koncentrere dig om de praktiske ting.

Dagens Horoskop