Horoskop for Tvilling

21. maj - 20. jun

Månedshoroskop, maj 2017

I begyndelsen af maj er din tegnhersker, Merkur, stationær på Uranus, hvilket indikerer at du er midt i en meget hektisk og usikker situation, som synes at have eskaleret i løbet af de seneste måneder, og som det nu er tid til at få løst. Dette kunne være en spændende mulighed i forbindelse med rejser, grupper og internationale perspektiver, eller det kunne være noget mere uforudsigeligt. Ikke desto mindre vil disse stressede, men sikkert spændende begivenheder være lagt bag dig i midten af maj.

I løbet af resten af måneden har du brug for fred og ro, for at fordøje de seneste begivenheder og tune ind på dit indre liv. Meditation,, naturvandringer, yoga osv. er alle måder til at løsrive sig fra dagligdagens problemer og finde fred indeni. Da den energiske Mars er i dit tegn det meste af måneden, vil der dog stadig være masser af aktiviteter, og en ven ønsker at få dig inkluderet i sin dagsorden. Du er nødt til at passe på, for folk kan være ret misledende, især omkring den 11. maj, så tro ikke på noget før du ser det.

Månen falder i dit tegn den 26. maj, og det giver spændende nye perspektiver og en masse aktivitet. Det er ret sandsynligt at du vil have travlt med rejser og relationer, og at søskende og venner trækker dig ud af ensomheden og tvinger dig til at lade dig involvere mere.

Dagens Horoskop