Horoskop for Tvilling

21. maj - 20. jun

Månedshoroskop, januar 2018

Starten af januar er tiden hvor alt det du har arbejdet så hårdt for nu forsætter uden nogen form for forhindringer, som stod dig i vejen i november og december. Når du strækker ud til andre handler det nu om bare at sejle derudaf, og det er en dejlig tid for forbindelse til venner og grupper, som sætter pris på nogle af dine større ideer, som nu bliver afprøvet og testet.

Det nye år kommer med forandrede forudsætninger og helt nye regler, som du i den grad bliver opmærksom på i løbet af den anden uge af måneden. Der er kraftig fokus på sikkerhedsemner i denne periode. Faktisk kan langsigtede tendenser få indflydelse på pengeflowet, når autoriteter du handler med fremtvinger nye regler og direktiver. At gøre dig selv bekendt med disse begrænsninger er vigtigt i denne måned. Der er også fokus på intime relationer og det at dele, og på at arbejde hæmninger og blokader som står i vejen for intimitet og ægthed. Med andre ord er du nødt til at konfrontere angst og åbne mere op følelsesmæssigt.

Tingene lysner i slutningen af måneden, hvor fokus skifter til rejser og nye muligheder, og der dukker folk op i horisonten med spændende ideer omkring hvordan du kan udvide dine synspunkter og interesser. Du vil være klar til at starte februar måned med et helt nyt sæt forventninger for fremtiden.

Dagens Horoskop