Horoskop for Stenbuk

21. dec - 19. jan

Månedshoroskop, april 2017

Set på den lange bane føler du måske at du er nået til enden på en vigtig cyklus i dit liv. Måske har det været svært at realisere dine mål i de seneste år, og måske føler du at det ikke har være særlig let at starte på noget nyt, eller bare at finde ud af hvad du skulle starte. Men nu bygges der bro fra det gamle til det nye, og i disse vigtige måneder kan du stole på støtte fra folk med indflydelse. I slutningen af året er du klar til at tage kontrol over dit liv.

Midten af april er et godt tidspunkt til familieemner og partnerskaber, og folk der står dig nært er fyldte med entusiasme omkring nye initiativer. Der er forandringer på hjemmefronten på agendaen; gamle problemer bliver løste og det åbner for nye muligheder for hele familien. Det er også en spændende tid i dit professionelle liv. Selvom der kan være leder kriser, vil enhver form for professionel reform være til fordel for dig, især omkring den 18.

Der er en vigtig udfordring i denne måned. En relation til en i dit miljø, et barn, nabo eller søskende måske, kræver din opmærksomhed. Et problem der ikke er blevet løst ordenligt for flere uger siden kommer tilbage og jagter dig, og det er vigtigt at forstå hvad der er kilde til utilfredsheden og så gøre noget ved det.

Dagens Horoskop