Horoskop for Stenbuk

21. dec - 19. jan

Månedshoroskop, juli 2017

I løbet af den første halvdel af juli befinder Mars sig stadig i dit modsatte tegn, Krebsen, og dette aktiverer en langsigtet Pluto-Uranus kombination, som basalt set betyder, at de mennesker du skal have med at gøre ser ud til at være i en slags krise. De bliver følsomme og urimelige og forsøger at lægge pres på dig, men du har det med at lade den pressede rolle bag dig og vise en uigennemskuelig facade. Og det er sandlig klogt ikke at lade inddrage i ufrugtbare diskussioner eller magtkampe.

I midten af juli er den ret spændte periode forbi, og mange ting begynder at virke til din fordel. Det følelsesmæssige pres har været på toppen ved fuldmånen, som sker i dit tegn den 9. juli, hvilket er en rutsjebanetur, men snart derefter vil du opdage at der er meget at være optimistisk omkring, især i din karriere. Kolleger er fyldte med ideer og dem over dig i hierarkiet er modtagelig og venlige.

Nymånen den 23. sætter fokus på en stor forandringer i det følelsesmæssige miljø, som giver en masse intensitet og intimitet i dit liv. Angsten og manglen på selvtillid der så ud til at have indflydelse på potentielle partnere tidligere bliver erstattet af selvtillid og karisma, hvilket bestemt er en forbedring for følelsesmæssig og erotisk interaktion. Det er tid til sjov og leg.

Dagens Horoskop