Horoskop for Stenbuk

21. dec - 19. jan

Månedshoroskop, maj 2017

Når planeten for kommunikation og opfindelser, Merkur, forbindes harmonisk til din tegnhersker, Saturn, i løbet af den første halvdel af maj, er det en ret positiv måned for dig, især i forbindelse med forandringer i dit professionelle og i dit personlige liv, hvilket synes at skabe en regnbuebro fra fortiden ind i fremtiden. 2017 er en tid med forandringer og overgange, hvilket kraftfuldt styrker dig i årene forude.

Fuldmånen den 11. maj er et stærkt tidspunkt for dig, hvor du opdager nye dybder i dine relationer til dem du holder af og venner. Det varsler om en tid med intimitet og lidenskab. På jobbet er der dog tegn på bedrag eller i hvert fald dårlig planlægning, og en særlig ven eller kollega er måske på det gale spor på det tidspunkt. På en måde vil dette her i maj skabe problemer for dig, især omkring den 28. maj, hvor Mars går modsat Saturn, hvilket giver stærk uenighed om stil og meninger.

Derhjemme kan det være at et barn eller et familiemedlem kæmpe med et gammelt problem, og at der er forhindringer forude som du er nødt til at konfrontere. Det der hjælper i dette tilfælde, er at denne person tager en pause fra fortiden i en proces af frigørelse, og du kan spille en vigtig rolle til at dette kan ske.

Dagens Horoskop