Horoskop for Stenbuk

21. dec - 19. jan

Månedshoroskop, januar 2018

Velkommen til 2018, hvor din tegnhersker, Saturn, har bevæget sig ind i Stenbukken, hvor den forbliver indtil 2021. Dette er en stor styrkende tid for dig, hvor du efter to ret målløse år, nu er klar til at gribe fat om rattet og tage i den retning du har bestemt for dig selv. Sikken et tidspunkt for nytårsforsætter!

Januar starter med at fuldmånen sætter fokus på partnerskab og relationer, og den nødvendige balance der skal opnås, når du sætter din egen dagsorden, men stadig er nødt til at tage hensyn til andres behov. Partnere, associerede og børn er i den grad på din side og er motiverede til at foretage store forandringer i deres liv, for at imødekomme dine planer. Den anden uge af januar er meget vigtig, fordi venner og dem du holder af arbejder sammen for at få gode ting til at ske, og det er det perfekte tidspunkt til at eliminere gamle metoder og sige velkommen til nye.

Socialt foregår der en masse, og da dette er en tid hvor du går fra en periode med relativ isolation, vil du ønske at spille en mere prominent rolle. De store spillere på den sociale scene opererer bag kulisserne, eller arbejder på en dybere følelsesmæssig eller psykologisk proces. Du er den stabiliserende kraft og sætter tone i ledelsesspørgsmål og beslutningstagning.

Dagens Horoskop