Horoskop for Skytte

22. nov - 20. dec

Månedshoroskop, juli 2017

Juli begynder optimistisk og der er en følelse af at det kun handler om tid før dine mål for i år er blevet realiserede. Eneste malurt i bægeret når måneden begynder er, en mulig konflikt i forbindelse med penge eller at dele, når følelserne kommer på kogepunktet og du er nød til at have med urimelige mennesker at gøre. Lad dig ikke trække ind i denne følelsesmæssige malstrøm – du kan lade folk selv klare deres egne problemer.

Tingene lysner hurtigt og med Venus der bevæger sig ind i dit hus for parforhold den 4. juli, vil du opdage at nogle underholdende og charmerende mennesker dukker op, og i midten af juli vil du få en dejlig tid og der er masser at fejre. Der er rejser på dagsordnen, og jo større en gruppe mennesker du er sammen med, jo sjovere bliver det.

Efter midten af juli bliver tingene bare bedre og bedre. Selv om hele juli er god til rejser, er den helt gode tid omkring den 23., hvor der er brug for den helt store ekspedition. Dette er tiden til at tage hen hvor solen skinner, og en smule fareelement kunne også være interessant. For den single Skytte er det en romantisk tid med mange muligheder at vælge fra. Du kan forvente at de mennesker du møder er større end livet, med egos der svarer til det samme, men det kan blive rigtig sjovt.

Dagens Horoskop