Horoskop for Skytte

22. nov - 20. dec

Månedshoroskop, januar 2018

2018 bliver et stort år for dig, fordi din tegnhersker, Jupiter, konfigurerer med Neptun og Pluto, hvilket resulterer i en åndelig og psykologisk transformationsprocess, som kan give dig helt ny indsigt omkring meningen med livet. Når den kraftfulde Mars mødes med Jupiter i starten af januar har du en fantastisk viljestyrke og styrke, som kanaliseres på det indre plan. Det er super til at kombinere åndelighed med seksualitet, og for andre ophøjede processer, og tid tilbragt alene eller på en tilbagetrækning kan berige dig endnu mere.

Mens dette er en tid hvor dit indre liv er langt rigere end dit ydre liv, er der stadig kraftig fokus på praktiske ting, især din økonomi. At dele og planlægge er vigtige faktorer for at finde harmoni og balance i relationerne. Mens der kan være betydelig vækst og materiel forøgelse, vil dette kun kunne opnås med at skære de døde ting ud, fuldstændig som et æbletræ der skal beskæres for at give en rig høst.

I slutningen af januar, hvor Mars faktisk bevæger sig ind i Skytten, starter en langt mere udadvendt fase, og det er en god tid til rejser og ekspeditioner, især med børn og dem du holder af, så vel som for at kontakte folk i nabolaget.

Dagens Horoskop