Horoskop for Skytte

22. nov - 20. dec

Månedshoroskop, maj 2017

Nu hvor din tegnhersker, Jupiter, går retrograd indtil den 9. juni kan du befinde dig i en tid omstruktureringer, hvor du kigger nærmere på dine alliancer med venner og grupper, for at opnå større harmoni på den sociale scene. Året startede godt og ser også ud til at ville slutte godt, men lige nu er der en del områder hvor fremgangen er langsom.

Når måneden starter er der stærk fokus på den kreative side af dit liv. Dette kan være i forbindelse med børn, eller professionel kreativitet og partnere, og det ser ud til at spændende innovative forandringer endelig kommer i luften, efter en tid med inerti. Planer falder på plads, nye metoder omsættes i praksis, og det er en tid der kan være spændende og sjov. I midten af maj er der en periode med stabilitet, som er rigtig godt for en smidig afvikling af dit daglige liv.

Maj er også en måned hvor du render ind i mange forskellige typer, nogle du kan stole på og nogle du ikke kan stole på. Omkring den 11. maj kan der være noget bedrag, hvor folk siger et og gør noget andet, men det er måske ikke et problem for dig, fordi det er et godt tidspunkt til at være i forbindelse med folk. Da det også er en ret romantisk måned, er det muligt at der er noget hemmelighedskræmmeri i dit kærlighedsliv.

Dagens Horoskop