Horoskop for Skytte

22. nov - 20. dec

Månedshoroskop, april 2017

Starten af april markeres af den anden af tre svære aspekter fra din tegnhersker, Jupiter, til Pluto. Den første var sidst i november og den sidste vil være i september i år, og dette markerer en æra, hvor du har at gøre med virkelig magtfulde personer og grupper. Du er måske grebet af en stræk vision om retfærdighed og omkring hvad der skal til for at ændre ting, men der er en tendens til fanatisme hos nogle af dem du har med at gøre. Hvis du føler at det psykologiske pres er for stort, så hjælper det at eliminere nogle af dine forbindelser.

På den anden side er det også en spændende tid rent socialt og i forbindelse med venskaber, og du bliver nok optaget af en entusiastisk gruppe mennesker med vilde og kreative ideer. Det er tid til at feste og det er dejligt at møde mennesker fra alle samfundslag. Disse spændende tendenser fortsætter hele måneden og kommer med et skub i kreativiteten.

Når Mars bevæger sig ind i dit 7. hus (huset for parforhold) den 21. er der mere aktivitet i dit liv, og du kan forvente rejser og møder. Partnere er ekstremt aktive nu og fyldt med vilde og skønne forslag. Det er måske også en tid hvor uventede muligheder, som du troede du havde forpasset, nu kommer tilbage. Slutningen af måneden er alletiders for kærlighedseventyr.

Dagens Horoskop