Horoskop for Skorpion

23. okt - 20. nov

Månedshoroskop, april 2017

Det meste af april træder den kloge Skorpion forsigtigt i relationerne, helt klar over at der er andre der har mere kontrol. Så nu er det tid til at tune ind på og til at tilfredsstille de behov som dem du er intimt involveret med har. I midten af måneden er du måske nødt til at støtte op og hjælpe en partner med at klare en svær situation i forbindelse med økonomien eller måske med børn, og intimiteten vil måske genopblusse i dit kærlighedsliv. Der er romantiske muligheder der har forbindelse til fortiden.

På jobbet er det tid til spænding og forandring, især omkring fuldmånen den 11. april. Broer kan bygges fra det gamle til det nye, og der kan være rejser og internationale kontakter. Du har brug for friheden til at eksperimentere og innovere, og forandringerne er til det bedre denne gang. De ting du sætter i gang nu vil eskalere og give både forstyrrelser og muligheder i slutningen af måneden.

De sidste ti dage af april er karakteriseret ved større følelsesmæssig kompleksitet i dine relationer, og den store udfordring består i at tale om og at udtrykke dine følelser. Det er et dejligt tidspunkt til psykologisk vækst og til at lære mere omkring hvad folk faktisk tænker under overfladen. Du kan ikke være for forsigtig når du analyserer og forstår den hemmelige motivation andre har sidst i april og en stor del af maj.

Dagens Horoskop