Horoskop for Skorpion

23. okt - 20. nov

Månedshoroskop, maj 2017

Maj måned er en tid hvor du er mest interesseret i hvad der sker under overfladen, frem for det der sker over den. Dette er selvfølgelig normalt altid tilfældet for Skorpioner, men i denne måned vil du dykke dybere, have flere fortrolige samtaler og lære endnu mere om din personlige psyke og andres motivationer.

Du bør være forsigtig omkring fuldmånen i dit tegn den 10. maj, og i de kommende dage, for der er bedrag i luften. Du oplever måske at du er i en position hvor der er to områder i dit liv, eller to muligheder, som du ikke kan være åben omkring. Hemmeligheder er noget du er ekspert i, men tiden nu er en tid hvor hemmeligheder slipper ud, og følelsesmæssig åbenhed bliver foretrukket, frem for dobbelthed. Det er bestemt ikke tiden til at lade dig involvere i investeringer eller andre økonomiske handler.

Der sker en masse på jobbet både i begyndelsen og i slutningen af måneden, og dette har at gøre med en masse innovationer og forandringer, som kan modernisere metoder og forbedre udstrækning og kommunikation. Nogle føler sig måske ukomfortable her med, hvilket kan betyde at en der står dig nært kaster håndklædet i ringen og vælger et sceneskift når måneden går mod enden.

Dagens Horoskop