Horoskop for Skorpion

23. okt - 20. nov

Månedshoroskop, december 2017

Når december starter føler du dig meget rastløs og har lyst til at gøre noget nyt og radikalt. Den 10. december går Mars ind i dit tegn, hvor den forbliver i to måneder. Efter mange måneder hvor du har holdt dig bag scenen, er tiden kommet til at bruge din magt. Der starter en proaktiv tid. Da Jupiter gik ind i dit tegn sidst i oktober, og forbliver der indtil november næste år, vil kombinationen af Mars og Jupiter skabe en potent cocktail, som i den grad starter nytårsaften.

Denne cocktail er uhyre magtfuld, og du kan bruge dette på rigtig mange områder. Først og fremmest er det alletiders til at turbolade enhver ændring du ønsker der skal ske i dit personlige liv. Du kan grave hemmeligheder frem fra fortiden og kan omfavne en psykologisk og åndelig opdagelse. Du kan hævde dit kreative potentiale og finde den latente kunstner indeni. Du kan også berige dit erotiske liv med en ny autencitet og intensitet.

Perioden mellem jul og nytår ser ud til at blive ekstraordinært intens, sikkert på grund af forandringer i det lokale miljø og de mennesker du møder jævnligt – især når det glæder søskende eller naboer. Det er en tid hvor folk ønsker at blive hørt, og hvis de har din støtte så kan det nok være at tingene begynder at ske.

Dagens Horoskop