Horoskop for Skorpion

23. okt - 20. nov

Månedshoroskop, juli 2017

Du føler måske at dine ideer og koncepter er under pres i den første del af juli, og det er meget sandsynligt at du bliver involveret i kontroverser. Du vil sikker opleve at du hænger meget ved nogle vigtige overbevisninger, men det der virker nu er at slippe de ting du har så intense følelser omkring. Det kan især involvere mennesker i dit lokale miljø, brødre og andre mandlige personer.

Kampe om principper er simpelthen ikke værd at spilde den energi, du sikkert vil bruge, på. Fuldmånen den 9. får disse problemer op til overfladen, og det er på det tidspunkt du vil ønske at undersøge alle de tanker og følelser der drøner rundt i dit hoved, og eliminere årsagerne til enhver form for nød. Det er en tid hvor du får langt dybere psykologisk opmærksomhed på meningen og retningen af dit liv.

Tingene ændrer sig radikalt i den sidste tredjedel af måneden og når nymånen mødes med Mars den 23. juli kommer din selvtillid på et nyt plan. Det er det perfekte tidspunkt til at slå dig sammen med en naturlig leder som anerkender dine udøvende evner. Der er fokus på dine professionelle mål og du kan tænke stort og selvsikkert promovere dine visioner. Kun meget lidt vil stå i vejen for dig i ugerne efter nymånen, og du kan se frem til vækst og succes.

Dagens Horoskop