Horoskop for Løve

22. jul - 22. aug

Månedshoroskop, januar 2018

Du starter det nye år med solid fokus på de fremtidige udfordringer på jobbet, og på den form for ansvar og retning du er nødt til at tage. De næste to år eller så, er en tid hvor du er nødt til at opbygge dine akkreditiver og påtage dig mere ansvar og at acceptere de udfordringer der er på din vej, mens du samtidig husker på, at arbejde kan være en slags læreplads i øjeblikket.

Du vil opleve at relationer til kolleger går gennem en forandringsproces og omvæltninger i den første halvdel af januar, måske på grund af ændringer i ledelsen eller en ny form for ledelsesstil. Du påtager dig måske en mere magtfuld rolle, eller giver en magtfuld rolle videre til en anden. Der er blandede følelser omkring arbejdet, og starten på januar kan være en udmattende tid. Ikke desto mindre er det det perfekte tidspunkt til at ændre arbejdsvaner og også arbejde på helbred og fitness. Det er også en udmærket måned til store restruktureringer derhjemme.

Fokus ændres efter den 20. januar, og der starter en mindre intens og mere udadvendt periode. Dette er en god tid for relationer både til venner og partnere. I slutningen af januar er du klar til at tage ud og have det liddt sjovt, og det er en god tid for alle slags eventyr, både herhjemme og i udlandet.

Dagens Horoskop