Horoskop for Løve

22. jul - 22. aug

Månedshoroskop, april 2017

Den største del af april er en spændende tid for dig, hvor der er mange muligheder for at udvide dine horisonter, både intellektuelt og gennem rejser. Der er mange kontroverser nu, især fra den 8. til den 11., hvor du møder betydelig ideologisk modstand. Du udtrykker dig selv på en kraftfuld måde og vinder diskussionerne, men der er en tendens til at vinde kampen men tabe krigen. Prøv at forestille dig, at du kunne have uret, i hvert fald hvis du ønsker at undgå at skabe fjender. Denne periode er god til rejser.

Midten af april er den bedste tid til alle former for partnerskaber, fordi de forstyrrende indflydelser er ovre og din vision for fremtiden møder accept fra dine kære. Nu er det tid til at indgå forpligtelser og til at bygge broer hvor du forener det gamle med det nye.

Der er betydelige forandringer omkring den 20. april, hvor din tegnhersker, Solen, bevæger sig ind i Tyrens tegn og samtidig møder Merkur, hvilket bliver en modsat retning fordi den går retrograd. Vigtige informationer omkring den professionelle økonomi og resurser dukker op, og armeret med denne information kan du lave radikale nye planer for fremtiden. I slutningen af måneden vil ny udvikling på jobbet give dig en følelse af forøget stabilitet og tryghed.

Dagens Horoskop