Horoskop for Løve

22. jul - 22. aug

Månedshoroskop, juli 2017

De første tre uger af juli har du det med at føre en ret isoleret tilværelse, eller i hvert fald at holde en ret lav profil. Det ser ud til at du kæmper med interne problemer som bliver ret akutte omkring fuldmåne tiden den 9. Om dette har med arbejdsbetingede ting og kolleger at gøre, eller mere eksistentielle problemer at gøre, vil du opleve at din fantasi er overaktiv, endda i en sådan grad at du føler at folk er ude efter dig.

Dette har at gøre med at fuldmånen aktiverer en opposition mellem Mars og Pluto, som er nogle bæst planeter, når de mødes. Din tro bliver udfordret af ekstreme ideer, men samtidig er det en fantastisk mulighed for at frigøre dig selv fra gamle spøgelser, og bevæge dig fra mørket og ind i lyset.

Dette sker fra den 21. juli til den 24., hvor først Mars, solen og sluttelig månen bevæger sig ind i dit tegn. Dette giver dig et kæmpe skud energi og selvtillid. Du går fra ubemærkethed og ser livet med friske øjne. Din varme og din karisma tiltrækker folk til din sfære, og du gør stort indtryk. Det er nu tiden hvor du kan starte noget nyt, og det er særlig godt for rejser, uddannelse, børn, kærlighed og kreativitet.

Dagens Horoskop