Horoskop for Løve

22. jul - 22. aug

Månedshoroskop, maj 2017

Starten af maj giver mulighed for at genbesøge nogle spændende steder, ideer eller kulturelle eksperimenter som åbner din bevidsthed for noget radikalt. Nogen kommer tilbage for at give dig ny inspiration, som senere kan implementeres i dit professionelle liv. I din karriere er det nu tiden hvor din personlige styrke konsolideres, og der kan være en positiv omstrukturering, især omkring fuldmånen den 11. maj. Det kan også være en tid, hvor der kan være en følelsesmæssig renselse i et familieproblem, hvilket giver mere stabilitet.

Mens det er en spændende og stimulerende måned både socialt og intellektuelt, er der dog nogle få besværlige øjeblikke. En ven eller en bekendt er måske på det gale spor, eller fører dig ud på det gale spor i midten af maj, Så stol ikke på, eller handel ikke på alt hvad du hører. Der kan også være en forbindelse, måske i udlandet, som går ind for ekstreme handlinger i slutningen af maj, og det er nok bedst ikke at lade dig involvere i det.

Når din tegnhersker, solen, bevæger sig ind i Tvillingen den 20. maj, flyttes fokus fra din karriere til dit sociale liv. Det er en dejlig tid til at gå ud og lege med alle dine venner, selv de frække, som ønsker noget action. Det er sjovt at udvide dine sociale cirkler nu, og der er rejser på dagsordnen.

Dagens Horoskop