Horoskop for Krebs

21. jun - 21. jul

Månedshoroskop, april 2017

Den første del af april er en dynamisk tid i dit professionelle liv, hvor du føler stærk trang til at foretage store initiativer, men bliver involveret i magtspil eller differentierende meninger, som kan tvinge dig til at forhandle. Du befinder dig i en stærk position, og er også besluttet på at gøre tingene på din måde, og hvis du holder dig til dine våben, har du alle chancer for at skabe et stærkt partnerskab i midten af måneden.

Hvis du er involveret i planer eller forhandlinger, bør du huske på, at tingene nok ikke falder helt på plads i denne måned. Det hele er lidt uforudsigeligt og det kan blive starten af maj før man kan enes om tingene. Det er et godt tidspunkt til innovation og til at bygge bro fra det gamle til det nye, og for internationale affærer, især lige efter fuldmånen den 11. april. Det er også en god tid for succes på hjemme- og familiefronten.

Nymånen i slutningen af måneden falder i Tyrens tegn, og det lover en langt mere fredfyldt tid med fokus på fornøjelse af venskaber og dit sociale liv. Det betyder dog ikke at karriere problemer ikke stadig er vigtige, for når måneden går mod enden, er der ny kommunikation omkring et spændende projekt, og en der har trukket sig tilbage tidligere vender nu tilbage.

Dagens Horoskop