Horoskop for Krebs

21. jun - 21. jul

Månedshoroskop, maj 2017

Maj ser ud til at blive intens, tilfredsstillende og produktiv, hvor der især er fokus på dit sociale liv og forbindelser. Det kan også være en lukrativ tid til at øge produktiviteten, resurser og penge i dit professionelle liv. Du er på bølgelængde med din personlige styrke, især omkring fuldmånen i Skorpionen den 11. maj, og din karisma er på toppen. Det er en tid hvor du relaterer til dem du elsker på det dybeste plan, og udtrykker al intensiteten i dit følelsesmæssige og intime liv.

I løbet af den første halvdel af maj, går en ide eller en opfindelse gennem sin anden fase af udvikling, eller en karrieremulighed kommer tilbage. Det er tid til at handle hurtigt og beslutsomt ? for nogle Krebse er der mange penge på spil. Internationale forbindelser er på dagsordnen, da der er sociale medier og alle former for moderne kommunikation til stede. Ideerne kan være revolutionære nu, men med den rette partner kan de helt sikkert blive sat i værk.

I løbet af de sidste 10 dage af maj, foretrækker du at opleve en tid med tilbagetrukkethed. Dette betyder dog ikke, at du ikke har meget travlt, men du er måske et sted hvor du er væk fra det hele. Projekter bliver pænt afsluttet og du har tid til at arbejde på et kæleprojekt.

Dagens Horoskop