Horoskop for Krebs

21. jun - 21. jul

Månedshoroskop, juli 2017

Når juli måned starter har du selvtilliden og karismaen til at plove dig igennem enhver forhindring og arbejde hårdt på at realisere din personlige dagsorden. Du er meget opslugt af en kreativ vision, som kan være i modstrid med konventionen, men på dette tidspunkt ønsker du at gøre tingene på din egen måde, og måske lave lidt røre i andedammen med nogle provokerende ideer.

Nu hvor Mars befinder sig i dit tegn indtil den 21. juli, er det en meget dynamisk tid for dig, med en stærk fokus på karriere og at klare krævende og uforudsigelige mennesker i dit professionelle liv. Dette er særligt udtalt omkring fuldmånen i dit modsatte tegn, Stenbukken, den 9., hvor du oplever at du er nødt til at være kraftfuld og hård. På dette tidspunkt er du nødt til at passe på at du ikke overreagerer eller stiller følelsesmæssige ultimatummer osv. Du kan komme af med mange problemer hvis du kanaliserer din energi korrekt.

Der er store chancer i slutningen af måneden, som er en meget mere kreativ og lethjertet periode. Det er gennem dynamiske og legesyge aktiviteter og din viljekraft at du vil være i stand til at forbedre din selvværdi og kreative muligheder. Ved at slå dine kræfter sammen med karismatiske individer, kan du skabe værdi, tjene penge, og have det sjovt imens.

Dagens Horoskop