Horoskop for Krebs

21. jun - 21. jul

Månedshoroskop, januar 2018

Fuldmånen i dit tegn når januar 2018 starter, sætter fokus på ændrede betingelser i en vigtig relation i dit liv. En ny tid starter, hvilket betyder at komme ud og omkring blandt andre og at overkomme de begrænsninger der er i den henseende. Dette er en langsigtet tendens over de næste to til tre år, som kræver mere fokus, ansvarlighed og forpligtelse. Der er nye pligter overfor dem du har brug for og holder af, og pligter overfor dig selv, som handler om at påtage dig mere ansvar.

Vigtige mennesker i dit liv – især partnere og børn – går måske igennem en overgangsperiode, som kan være en positiv og magtfuld udvikling. For dig bliver dine relationer mere intense og krævende, men de bliver også mere intime og givende. Der er en særlig udvikling i forbindelse med din personlige magnetiske og kreativitet, og på trods af den alvorlige atmosfære, er der en understrøm af legesyghed og magi i dit liv.

Slutningen af måneden bringer forandringer og et større fokus på nye horisonter, f.eks. internationalt. Der kan komme penge fra overraskende kilder hvis du strækker dig ud over dine normale grænser. Hvis du har en magtfuld ide, bør du kontakte magtfulde mennesker, som kan hjælpe dig til at realisere dette.

Dagens Horoskop