Horoskop for Jomfru

23. aug - 22. sep

Månedshoroskop, januar 2018

Starten af januar er en tid hvor du mirakuløst kan opnå alle de store planer som desværre var blevet forsinkede. Forhindringer er simpelthen forsvundet, og det er en dejlig tid til mere frihed og plads i dit familieliv.

Den næste store udfordring er på den kreative front, og der starter nu en lang periode som udfordrer dig til at udtrykke dig selv mere, at tage ansvar på dine skuldre når det gælder børn, og at arbejde på idealistiske projekter. Du er mere opmærksom på dine begrænsninger end normalt, og i dine intime relationer til dem du holder, er der langt mere følelsesmæssig intensitet. Hvis du har børn, går de måske igennem store forhindringer, men generelt er det en positiv forvandlende tid.

Som Jomfru har du et fantastisk analytisk sind, men du holder en lavere profil end de fleste. Du opdager ting, men praler ikke med dem. Januar er en måned hvor du kan gøre dybe intellektuelle opdagelser og opdage hemmeligheder om de mennesker der er i dit umiddelbare miljø. Du er som en terrier, og når du får tænderne i et skjult kødben, så ønsker du ikke at slippe det igen. Du kan forvente at afsløre en masse skjult information i denne måned, men du har det med at holde det hele for dig selv.

Dagens Horoskop