Horoskop for Jomfru

23. aug - 22. sep

Månedshoroskop, april 2017

I løbet af den første del af april er der fokus på at udvide dine kulturelle horisonter gennem studier eller rejser, men begivenheder omkring den 10. kan betyde at du må sætte dine planer på hold. Du kan se denne tid som en tid til at lave en indledende strategi, men måske er der visse økonomiske ting som du er nødt til at løse først. Vigtige møder omkring den 20. fører til at du genovervejer nogle spændende muligheder, og den sidste del af april er tiden til at gense nogle mennesker, især hvis de har penge til dig.

Når den dynamiske Mars går ind i dit horoskop i forbindelse med karrieren den 21. vil en opfindsom person, som du har en produktiv forbindelse til, måske ønske at tage nogle kommunikationsinitiativer. Der er masser af arbejde forude, og det er ikke nu at du skal skære hjørnerne af. Du kan godt tage nogle chancer, og det vil sikkert kunne betale sig, men det betyder ikke at du behøver at være for naiv og godtroende.

Når det gælder dine relationer i denne måned har partnere det med rende ind i samme slags magtspil og problemer som de rendte ind i sidste år. Dette kan være i forbindelse med økonomi og gruppe begivenheder, og for at undgå kontroverser er de måske nødt til at gå på kompromis. Basalt set er dette en tid hvor I begge og de mennesker du har med at gøre bør være forsigtige omkring penge, men du kunne også være heldig.

Dagens Horoskop