Horoskop for Jomfru

23. aug - 22. sep

Månedshoroskop, maj 2017

Nu hvor din tegnhersker, Merkur, er stationær på Uranus i dit ottende hus i de to første uger af maj, vil du befinde dig langt udenfor din komfortzone, hvor du slås med en spændt følelsesmæssig situation, som har været på vej i en måned eller mere. Men nu har du hånd om tingene og udarbejder en rigtig god plan til at sikre stabilitet og tryghed. Dette kan være i forbindelse med økonomiske ting, en uforudsigelig karriere situation, eller mere private spændinger i dit intime liv. Måske opdager du at det er OK at tage en risiko og strække dine grænser til det mest mulige, og denne succes ligger i at eksperimentere med noget nyt.

Når Merkur bevæger sig tilbage i Tyren den 16. maj, kan du gå tilbage til en plan du tidligere arbejdede på, for at udevide dine horisonter gennem studier eller rejser. Det er en kreativ tid, hvor du håndterer relationer på en fantasifuld måde og vil opleve stor tilfredshed og dybde.

Hen mod slutningen af måneden er fokus på en ny udvikling i dit professionelle liv, og det er det perfekte tidspunkt til at sælge dine ideer, netværking og til at finde nye veje til at tjene penge. Husk dog på, at det ikke er alle dem du har forretninger med i maj er til at stole på, og midt i maj er bestemt en tid, hvor du kan blive ledt på afveje af folk som siger et og så gør noget andet.

Dagens Horoskop