Horoskop for Jomfru

23. aug - 22. sep

Månedshoroskop, juli 2017

Den første del af juli er en meget aktiv tid for dig rent socialt, hvilket har både positive og negative sider, fordi venner har det med at være ret besværlige at have med at gøre. Måske er der en af dem du kender der går gennem en krise. Du har mest lyst til at trække dig tilbage fra svære følelsesmæssige omstændigheder omkring den 6., og på det tidspunkt søger du dit eget selskab, og foretrækker ganske enkelt at pleje praktisk professionelle relationer som kan gøre noget for dine karriere mål.

Den midterste del af juli karakteriseres af følelsesmæssige kampe på den sociale scene og har nok noget at gøre med omstændigheder omkring børn, som har problemer af den ene eller anden art. Intet af dette behøver at få for meget indflydelse på dig, og for dig er der en meget positiv udvikling i denne tid, især når det gælder romantiske og økonomiske partnerskaber. Du kan tjene penge og bruge penge, og investeringer i hjemmet foretrækkes.

I slutningen af måneden tager du en mere praktisk tilgang til livet. På det personlige plan er det en ret spirituel tid, eller i hvert fald en tid hvor din fantasi blomstrer og der er en masse kreativitet. På det praktiske plan begynder du virkelig at planlægge og organisere, så det er tid til lister, helbred og fitness, og fokuseret hårdt arbejde.

Dagens Horoskop