Horoskop for Fisk

19. feb - 19. mar

Månedshoroskop, juli 2017

Det er helt generelt en positiv del af året for dig, når planer har fremgang, tingene bevæger sig fremad, og chancerne for at opnå professionelle mål i løbet af de næste månederne er gode. Der er dog stress og besværligheder i den første del af juli, som kan have med børn eller venner der går igennem svære tider at gøre. Du har en naturlig forståelse for dem og empati, og du kan måske kanalisere deres frustrationer, og dine egne, ind i kreative kanaler. Starten af juli er en intens og forvandlende tid, som følelsesmæssigt kan være meget belønnende, både psykisk og erotisk.

Måske er den bedste del af denne måned omkring midten af juli, hvor familie- og kollegiale relationer (undtaget en bestemt uregerlig person) er i perfekt harmoni. Det er alletiders tidspunkt til en familietur, og jo flere der kommer med, jo bedre.

På jobbet sker der vigtige nye tendenser i den sidste uge af juli, og det er en tid hvor karismatiske mennesker med stærke lederevner og kreative evner kommer ind på kontoret. Disse er bare den slags mennesker som du kan arbejde med, for at realisere din egen kreative agenda, og denne måned og den næste, vil du opleve at du har masser af energi og inspiration i dit arbejdsliv.

Dagens Horoskop