Horoskop for Fisk

19. feb - 19. mar

Månedshoroskop, januar 2018

Den første halvdel af 2018 karakteriseres ved en harmonisk interaktion mellem Jupiter og Neptun, som begge er associerede til dit tegn. At udvikle din filosofiske og åndelige interesser er hvad livet handler om, og en af de bedste måder at gøre det på, er at udvide dine horisonter gennem rejser eller studier, og ved at engagere dig med magtfulde grupper og organisationer, som kan spille en vigtig rolle i en personlig forandringsprocess.

Der sker vigtige forandringer i forbindelse med de grupper som du er en del af, og du er måske nødt til at overvinde generthed og personlige reservationer for at engagere dig med folk som spiller en vigtig organisatorisk rolle. Januar er en tid med forandringer mellem dine venner og i grupper, og hele emnet omkring magt og magtfordeling er vigtig, ikke kun i denne måned men faktisk i løbet af de næste to til tre år.

Nøgleperioden i januar er den uge der starter med den 8., hvor kræfter samler sig for at skabe en transition og bytte om på rollerne i det du støtter. Du vil arbejde meget tæt med en magtfuld person eller mentor på det tidspunk, som smeder en relation af stål med individer som har magt og indflydelse. Det er også en tid hvor internationale forbindelser kan spille en vigtig rolle.

Dagens Horoskop