Horoskop for Fisk

19. feb - 19. mar

Månedshoroskop, april 2017

Når du starter på april kan du føle dig noget drænet på et følelsesmæssigt plan. Intime relationer har måske tvunget dig til en dyb undersøgelse af dine værdier og din tro, og socialt føler du dig måske trukket ind i ideologiske konflikter. Personligt ville du foretrække at møde folk på halvvejen, men nogle venner eller grupper du har med at gøre, indtager måske en noget mere ekstrem position. Du ønsker måske at bryde bånd til nogle ekstremister.

April er en måned hvor en masse uløste problemer fra fortiden genopstår. Professionelt føler du måske at det er hård at komme videre efter en lovende start på året, men faktisk vil tingene gå fint til slut. Der kan også være nogle økonomiske overvejelser, og begivenheder der sker midt på måneden ser stressende ud. Det hjælper at skære ned på tab nu, hvilket vil have umiddelbar effekt på din økonomi.

Fokusset på økonomien fortsætter hele måneden, og en partner kan komme med et overraskende initiativ. Det betaler sig ikke at være risikosky – desto vildere initiativer, desto bedre resultater. Det er nu det er tid til at en mulighed du troede var forpasset dukker op igen, og denne gang betaler det sig at tage imod med begge hænder.

Dagens Horoskop