Horoskop for Fisk

19. feb - 19. mar

Månedshoroskop, maj 2017

Den første del af maj er en meget stimulerende tid for din fantasi, som hvis den bruges positivt kan frembring alle mulige interessante oplevelser, mens hvis den bruges negativt kan føre dig ud på ret mudret vand, især i løbet af den anden uge af maj.

I øjeblikket befinder du dig i en periode hvor du har stor indsigt i andre mennesker og magt, og det er også en tid hvor du lærer noget om psykologisk makeup for de mennesker du er involveret intimt med. Omkring fuldmånen i Skorpionen den 11. maj kan der være en situation i familien, eller andetsteds, hvor nogen forsøger at bedrage dig, eller i hvert fald siger noget som ikke er helt sandt. Det er dog stadig en dejlig tid til kontakter, og til rejser, og du kan måske få en dejlig tid, også selvom du ikke tror på alt hvad du hører.

På det økonomiske plan, og især når det handler om at dele resurser med en partner, kan den første halvdel af maj være meget produktiv. Det er en tid hvor alt innovativt eller hvad der har forbindelse til teknologiske initiativer eller sociale medier give økonomisk vækst og nye karrieremuligheder. Dette er positivt for langsigtet økonomisk vækst først i maj, men i slutningen af måneden er det godt at slippe af med udgifter der har drænet din økonomi.

Dagens Horoskop